Jump to content

Swize

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Swize

  • Рожден ден 23.02.1996

Друго

  • Kaра
    Ауди А4 1.8Т

Персонална информация

  • Пол
    Male

Swize's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги искам да попитам къде мога да си направя профилактика на турбото? Колата върви много добре, но има един проблем гори масло.... Смених гумичките на клапаните същата работа пак гори и незнам на какво може да се дължи това? Някой ако има идея нека да каже, Благодаря предварително. Ако турбината беше заминала щях да усетя, а колата си върви перфектно без забележки. Забравих да кажа, че има и газ от около 5000км.... Незнам това дали влияе толкова много. Ако някой има съвети изобщо. Нужна ли е профилактика и ако да, къде мога да направя? Или за маслото, знам че за него причините са доста, но трябва да открия от какво е... Ще бъда много благодарен ако някой помогне с нещо :)
  2. Колата няма никакви течове проверих навсякъде, днеска погледнах маслото пак е паднало малко за около 1200км. Нямам представа какво става ще трябва да търся някой майстор който знае какъв може да е проблема... Ако знаете някой кажете да попитам че така немога да я държа дълго.. Благодаря
  3. Маслото е лики моли 10W40. По двигателя абсолютно нищо не съм правил, Сток си е. По турбината не, трябва да огледам по внимателно другаде. Утре най-вероятно ще погледна гарнитурата. Един мой познат същото му правеше колата с маслото само, че неговата беше 1.6 и направи основен ремонт. Каза ми, че като са свалили картера и вътре е имало цели пластове засъхнато масло, защото колата преди да я купи от Италия доста е стояла. Незнам това каква роля играе... Ако някой знае да обясни моля...
  4. Здравейте колеги имам а4 1.8Т 96година. Проблема е следния за около 3000км ми изгоря 1л- 1,2л масло. Незнам къде изчезна колата не пуши изобщо, ауспосите са бели няма черно... Апък и във водата няма масло. Сега долях и го следя почти всеки ден. Нямам никаква идея какво може да е... ако някой има предположения да пише.
  5. Swize

    Ауди А4 1.8Т - Magnaflow

    Здравейте колеги искам да попитам за magnaflow... Откъде мога да намеря? И някаква инфомарция каквато и да е... Разбрах единствено, че с тях "ревът" на колата се изменя сериозно и то с много добър и плътен... Звук който доставя удоволствие за ухото така да го кажa :)
  6. Аз много не съм в час с ГИ, но искам да е някой който ще държи, а не само да имам проблеми...
  7. Колеги, а можете ли да ми препоръчате някой добър майстор в Пловдив, ако има :D
  8. Колеги наскоро си взех едно ауди а4 1.8т и искам да знам какви са рисковете за турбото след слагане на газов инжекцион?
  9. Аз си мисля, че ще е по добре ако взема някоя малко по скъпичка, но доста пазена. Да знам след това, че няма да имам толкова проблеми, ясно е, че рано или късно ще трябва да се смени нещо, но това е нормално. Според вас от автокъща или от частно лице?
  10. Предстои ми покупка на някое такова ауди и искам да знам как вървят г/д. Дали имат някои характерни проблеми или са доста читави. До сега не съм чул много хора да се оплакват, всички казват че вървят доста, а и харчат малко. Един приятел ми каза, че са доста капризни по окачването, нали знаете историите за носачи и тампони... Благодаря предварително))
  11. http://www.cars.bg/c415128 - Искам да попитам дали някой е гледал колата и бива ли я? http://www.cars.bg/c463513 Според вас кой избор е по-добър дизела или бензина? Интересува ме като цяло колко им е тежка поддръжката и коя е по-добра? Защото колата ще се ползва всеки ден и трябва г/д да е динамична и да не харчи доста. Благодаря предварително за мненията :)
×
×
  • Create New...