Jump to content

Mr.DanieL

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Ауди а3

Персонална информация

  • Пол
    Male

Mr.DanieL's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги, да се обърна към вас, може и някой да се е сблъсквал с този проблем. Ауди а3, 1.9 tdi 2002 101 hp, AirBag-a ми светна и си мислех ,че е грешка, която може да се изчисти бързо. Четох ,че имало 2 сензора под всяка седалка и вероятно като се мърда шофьорската или другата и са се разместили кабелите и за това е светнало. Отидох на сервиз свързаха се към компютъра и излезе наистина това грешката, провериха кабелите, отстраниха грешката и буквално след 10 секунди пак светна. В момента не могат да разберат каква е причината, защото изписва се че е сензор под седалката, а кабелите са си окей. Причината, за да светне не е много ясна, но стана около момент, в който си бях намерил леко ожулена предницата. Може и да е глупав въпроса, но все пак може ли някой сензор на AirBeg-a да се е задействал, защото си нямам представа колко силно и как са ме закачили или пък е нещо от кабелите. При диагностиката казва,че е сензорът под седалката..Триха грешката няколко пъти на различни места все излиза. Кабелите уж са си на мястото. Погледнах и статиите във форума ама за сега нищо не ми помага. Искам да знам при евентуален удар щом свети дали ще се отворят възглавниците, някои колеги казаха,че няма и ако имате идея как да си реша проблема пишете. Благодаря предварително.
  2. Mr.DanieL

    Светна ми AIRBAG

    Колеги, да се обърна към вас, може и някой да се е сблъсквал с този проблем. Ауди а3, 1.9 tdi 2002 101 hp, AirBag-a ми светна и си мислех ,че е грешка, която може да се изчисти бързо. Четох ,че имало 2 сензора под всяка седалка и вероятно като се мърда шофьорската или другата и са се разместили кабелите и за това е светнало. Отидох на сервиз свързаха се към компютъра и излезе наистина това грешката, провериха кабелите, отстраниха грешката и буквално след 10 секунди пак светна. В момента не могат да разберат каква е причината, защото изписва се че е сензор под седалката, а кабелите са си окей. Причината, за да светне не ми е много ясна, но стана около момент, в който си бях намерил леко ожулена предницата. Може и да е глупав въпроса, но все пак може ли някой сензор на AirBeg-a да се е задействал, защото си нямам представа колко силно и как са ме закачили или пък е нещо от кабелите. При диагностиката казва,че е сензорът под седалката.. Погледнах и тази статия ама за сега нищо не ми помага. Искам да знам при евентуална катастрофа щом свети дали ще се отворят възглавниците, някои колеги казаха,че няма ?
  3. Здравейте и от мен, това е първото ми мнение и дано реагирате бързо, че ми се налага да заминавам за Англия с колата и ми се иска да си оправя задната чистачка. Проблема е че като бутна лостчето назад се чува нормалният шум все едно минава вода през трабичката но отзад нищо не излиза. Мислех ,че е запушено отзад и с една игла човърках ама без успех. Единия вариант е да има в багажника второ резервоарче , което не знам дали при ауди 2002 1.9 тди да е така, другия е нещо или да е скъсано или запушено или аз не знам. От Варна съм ще се радвам да ме пратите някъде да ми го оправят.
×
×
  • Create New...