Jump to content

Neshev88

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi a4

Персонална информация

  • Локация
    sofia

Neshev88's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Neshev88

    Ауди А4 2003 Турбина

    Ясно колега ще отида при друг това вече е решено. А черния дим при форсаж на колата на свободна на какво би могло да се дължи. Прави доста голям облак ?
  2. Neshev88

    Ауди А4 2003 Турбина

    Благодаря ви за коментарите. Какъв ремонтен комплект точно трябва да търся. Аз не разбирам от коли и до колкото разбрах от монтьор е че турбото е тръгнало към своя край ако мога така да се изразя. Как по точно мога да разбера дали турбото е за ремонт. Като форсирам колата отзад изхвърля ужасно голям черен облък дим. Може ли да ми дадете линк от ютуб с това как става отремонтирването ?
  3. Здрасти колега, Турбината налична ли е ? Благодаря
  4. Neshev88

    Ауди А4 2003 Турбина

    Здрасти колега, Имаш ли представа къде е най-доброто място което можеш да ми препоръчаш за " Реставрация " Благодаря
  5. Здравейте колеги, Карам Ауди А4 (2003) 1,9 TDI 5 скоростна кутия 131 коня. Преди няколко дни отворих капака за да проверя нивото на маслото, да долея течност за чистачките и т.н. и забелязах, че от лявата страна на двигателя точно под кората всичко е станало в масло. Тъй като не съм много на " Ти " с тези неща и не разбирам, попитах един познат и той ми каза, че е от турбото. Още на същия ден я закарах при един приятел в сервиз и той ми показа, измъквайки скобата на една от трабите по които минава въздуха, че вътре е пълно с масло и следователно ми каза, че турбината е пред разваляне. Консултирах се но реставрацията на турбината струва 600 лв. ( без гаранция, че няма да изгори пак ) а да купя нова е още по скъпо. Исках да се допитам до вас, ако някой се е сблъсквал със същия проблем да ме посъветва, какво е най-добре да се направи. Ако има нужда ще приложа снимки на мястото около двигателя, което е цялото зацапано с масло, както и трабите които са пълни с масло. Благодаря предварително за вниманието, ще се радвам на мнения по въпроса.
  6. Здрасти колега. Това за carlink Yatour ми го казаха вече , но като цяло и колоните трябва да сменям и въпроса ми беше каква музика и да сложа вътре за да свири добре и да има бас и всичко тъй като на БОСЕ вървят с усилвател и бас
  7. Здравейте, колеги! Имам А4 2004г. 131 кс. 1,9 ТДИ но е с касетка, купих си такъв ФМ трансмитер за запалката но явно и самата сила на тунера е слаб и ми пръщи и не се чува добре, на всичкото отгоре имам задна лява на вратата която е издала багажа и тя само пръщи допълнително. Въпроса ми е следния: Можете ли да ми препоръчате каква музика да сложа и какви размери са самите колони за да знам какво да търся, също така ако си къпя сам CD плейър и искам да го сменя просто дали е възможно или трябват допълните чаркове и настройки. Разгледах в интернет в ибей, цели звъкови системи на BOSE който са по 500-600 лв. със всичко. Моля ви за съвет ако някой има опит в смяната на музиката в колата си? Благодаря ви предварително !!
  8. Благодаря ти. Значи ще го закупя и ще намеря човек който разбира от ВАГКОМ , други функций има ли това лостче освен тази опция ?
  9. Здравейте , закупих си Ауди А4 2003-та година 1,9 TDI , на дисплеят който се намира между оборотомера и километража ми показва както обичайно температурата навън и отдолу колко километра оставащ пробег има колата спрямо горивото в резервоара.Въпросът ми е как мога да го сменя да ми показва моментният разход на гориво когато карам. Download-нах си опътване за същият модел и година но в тази книжка която намерих в нета ми пише, че мога да го сменя с копче което се намира на лостчето за чистачките отдолу или евентуално до запалката която се намира под подлакатника , но в моя случай нито копчето на лостчето за чистачките го има, нито под подлакатника имам каквито и да било бутони. Може ли някой да ми помогне в този случай или поне да ми кажете дали тази функция е възможна като цяло за моят автомобил? Ако нещо не съм уточнил, питайте ще отговоря. Благодаря ви!
×
×
  • Create New...