Jump to content

Guardi

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    nissan almera

Персонална информация

  • Локация
    Sofia

Guardi's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. И така след многото чакане до понеделник бях двойно разочарован . Първата беше зле според критериите ми.... от вътре имаше доста забележки като, изтъркана средна конзола, беше скъсано декоративното капаче на предната лява колонка, имаше нещо като лепило което леко бе разяло пластмасата под лостчето на мигачите, подлакътника беше счупен, кората на багажника бе изкормена(някой си беше харесал щората и имаше 2 много грозни дупки в двата края). При палене и гасене на двигателя се чуваше странно тракане от към двигателя и от генерацията. Казах си ма*ната му няма да има релси на тавана и се обадих на автокъщата в пловдив където ми съобшиха, че колата е капарирана . Кофти... ама факт. Утре съм на още един оглед.....дано най-накрая намеря моята . Лека и безаварийна.
  2. Благодаря на всички колеги за активното участие . Отностно релсите на тавана.. правя сметка да си взема и ски багажник, защото в момента нямам и с кантовете надрах мокета в багажника. За съжаление не съм запознат с Audi от първа ръка като вас.... и поради тази причина не мога да преценя нищо по снимките. Приятел който се е грижил до сега за колите които съм карал ще пътува до Пловдив в събота и ще може да види колата и да каже дали си заслужава изобщо да се гледа на комп и т.н. За сега чакам с нетърпение понеделник... пък ще видим . П.С. Безаварийно и безпроблемно търкаляне на 4-те ринга .
  3. Това е другото което съм харесал : http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11367565898857178&f1=details Първото ще го гледам в понеделник,че сега човекът не е в София. Две неща ми харесват повече в първото. Няма махагон и има релси на покрива .
  4. Благодаря колеги, наистина държа да е автомат, а за чип питам просто информативно.
  5. Здравейте колеги, Съжалявам, че отварям нова тема, но не намерих много информация за тези коли. Все още нямам Audi и определено ми се кара автоматик. Насочил съм се към това: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11382383105374125&f1=details Интересува ме окачването същото като многоточковото на А4 и А6 ли е? Скоростната кутия проблемна ли е и позволява ли евентуален чип на двигателя? За 2.0 тди не съм чувал добри отзиви-вярно ли е че ного пукат глави и т.н. Ако някой може да сподели мнение или информация от личен опит с такъв автомобил ще съм много благодарен. П.С. Предварително се извинявам за невежеството си .
×
×
  • Create New...