Jump to content

Tsvetelin Dobrev

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Tsvetelin Dobrev

  1. Тук намерих малко информация - http://www.lltek.com/PRS_bin/PRS_69_A48E_Ballasts_claire.htm Моят фар е като за S4 с малко по големи лупи, леки конструктивни разлики и баласт на задната капачка - LAD5GL В момента някой е решил проблема с slim ballast( китайски), който уж пасва на пространството, но до колкото видях от някъде грее и е почнал да се стопява трансформатора(този 23000v-я), затова търся начин да оправя заводския.
  2. Здравейте колеги, търся да закупя баласт на Valeo за оригинален Bi-Xenon модел LAD5GL. Очаквах да намеря на приемлива цена по моргите от счупен фан, но до момента нямам кой знае какъв късмет. За около 150лв. се предлагат, но предвид това, че цял фар има за около 250лв. ми се струва, че не е много добра цената. Възможно ли е някой да съдейства?
  3. Колеги, останових един проблем, който ме замисли и търся мнения. При отваряне на, която и да е от вратите плафоните на тавана светват, но не и тези за краката(отпред и отзад). Идентично с тях не светва и този, който е в багажника (при отваряне на багажник) . Крушките са здрави и вече започвам да мисля, че явно са вързани на 2 отделни кръга. Някой има ли идея къде може да е проблема? Колата е Audi A4 Avant S-line B6
  4. Здравейте колеги, днес с голям кеф си купих Б6-ца, но уви още на първата вечер осъзнах, че има най-лошите фарове с които съм шофирал. Модела е Bi-Xenon на Valeo от тези описани по-горе. Вероятно рефлекторите са за рециклирани и търся съдействие някаде във Варна. Може ли да ми препоръчате сервиз където да отида. Положението е критично :|
  5. Tsvetelin Dobrev

    BOSE audio system

    Колеги, бихте ли споделили от богатия си опит На път съм да купя една А4-ка (B6) с аудио на BOSE, но липсва плейъра. Имам не много евтин модел на Pionner от предната ми кола, но не съм сигурен, че окабеляването е съвместимо. т.е без много манипулации да ползвам Pionner-a за източник на сигнал. Знае ли някой дали само с преходник за буксата ще изкарам сигнал от чудните босе-та?
  6. Здравейте приятели, реших, че това е колата за мен и от известно време търся екземпляр, който да си заслужава. Пиша тук, защото вярвам, че има някоя сродна душа, която да е ришала да си сменя автомобила и да намерим пресечни точки. Надявам се някой да има интересни предложения. Критериите ми са следните: 1.9 131hp Дизел или 2.0 131hp Бензин предпочитам седан, но може и комби ако е впечатляващо ръчни скорости Поздрави от Варна!
×
×
  • Create New...