Jump to content

A4fnatic

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    FF

Персонална информация

  • Пол
    Мъж

Последни посетители

343 профилни разглеждания

A4fnatic's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря за мненията, а иначе за окачването не е проблем да се смени изцяло, обаче от хубавите ни пътища алуминиевите бързо се разтропват... На Мерцедеса могат да се сменят само тампоните, затова питах дали и тук е така, там ги смених с нови целите носачи понеже си бяха оригиналните, разтропа ли се нещо от тампона само него ще сменям.
  2. За 2.0 тди мотора знам, че се е чупел много? След някоя година е оправен, но не съм сигурен коя.
  3. Не смятам да се изхвърлям повече от 7 бона, затова гледам B6ците, трябва ми нещо за по града да си го карам, дизелово.
  4. Визуално не ми харесват B7ците, иначе исках нещо по ново, но...
  5. Благодаря ти за предложението, но вече имам турбиниран бензин.. Искам да е нещо дизелово, гледам и голфчетата, но са ми много малки нещо.
  6. Мерца е преди фейслифта, без нито една точка ръжда и е много запазен, обаче от преди си ми харесват Аудитата и искам да си взема като втора кола.. Компресора си е доста лаком, но и върви де.
  7. Питам за хидравликата, понеже C класата която карам в момента е много тежък, фабрично си са така.
  8. Благодаря ти много за изчерпателното мнение, а да попитам Quattro-то как е? Спъва ли много мотора, прави ли проблеми и също така хидравликата лекичка ли им е?
  9. Здравейте, знам, че има много изписано за модела обаче искам да събера актуални мнения за питанията ми. Значи, искам да си купя 1.9TDI 131 к.с. мотора, питането ми е, какво да гледам при закупуването, признаци за тръгнали дюзи и маховик, как да ги разбера? Другия ми въпрос е как им е автомата, здрав ли е? Също искам да попитам как стоят нещата с ходовата част, имам Мерцедес C класа и при тях, могат да се сменят само тампоните на алуминиевия носач, при А4-ките, става ли, или е по различно и трябва цял носач? Имат ли функция за автоматично включване на фаровете с паленето? Ако темата не е по правилата я заключвайте. Благодаря предварително.
×
×
  • Create New...