Jump to content

hristo666

Members
  • Мнения

    354
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от hristo666

  1. След изчистване на грешката проблема се оправи , но един път след каране десет километра и след час палене паднаха оборотите пак и миришеше много на бензин .Мисля да я закарам на друг сервиз ,че не ми се чака на този другия .
  2. Диагностиката показа, че не е от бобините , от маркучите на турбото за вакуама ще има сцепен и една от двете ламбди сонди и пише че при палене подава повечко гориво , след няколко дена един приятел ще я види .
  3. Мисля направо да сменя и четирите бобини след някой друга седмица?
  4. Не съм го чистил никога и няма газово .
  5. Ауди а3 2001 година 1.8т + чип .Мислех , че е от акумолатора ,но и с новия пак е така.
  6. Здравейте имам проблем при палене сутрин , колата пали от втори или трети път и тресе цялата при по-студено време.Свещите и акумолатора са нови , а бобините не съм ги сменял сигурно около седем години .Има ли вероятност да е от тези бобини , дайте някакви идеи и марка и дали аз ще мога да си ги сменя сам или е по - добре с диагностика първо ?
  7. А маха ли се предната броня ?
  8. Да питам лесно ли се слагат новите фарове ?
  9. Мерси за изчерпателното изказване , навсякъде и на мен ми казват да не слагам депо .
  10. Искам да сменя старите фарове на Deko с нови , дайте предложение , сайтове , къде са най- евтини и мнение за TYC.
  11. Останаха само 13 сантиметровите , цена 80 лева за чифта .
  12. Взел съм я чипосана , нищо не съм барникал само една музика :).
  13. Искам да питам преди да сложа музиката на колата преди около 2 години и половина колата ми вървеше една идея по-добре , сложил съм два усилватела и един процесор за звука , има и кондензатор , акумолатора е на три години , може ли да е от това ?Отпреде има трилентова система , а на задните врати двулентова система говорители и баса е 10 инча на мястото на оригиналната бас каса , има и медиа Clarion .Кабелите са дебели има и голям бушон и кондензатор, всичко е изпипано.Може ли зареди това , че теглото се е увеличило с десетина килограма да окаже разлика , има и звукоизолация по вратите и тавана .Свещите ги смених преди около две седмици и имам усещане ,че понякога като е студена колата леко прекъсва особенно след работа като се прибирам към 5 часа , това е за ололо 300 метра и се оправя , още няма спортен филтър сложен.Когато сменях свещите преди две седмици имаше две малко зацапани , но майстора ми каза ,че не е проблем после ще сменим и гарнитурата на двигателя.По-голяма разлика се чувства като като сменя на трета да изпреваря някоя кола , не ускорява така както преди и на четвърта пак не е така както трябва да е .Колата е чипосана към 180,190 кс., може ли да е нещо от турбина , как може да се разбере най - лесно ?
  14. Продавам крайно гърне за ауди с3 , причината за продаване е , че този от които го купих ми каза че ще стане за моята и не ми трябва . Цена -50 лв , Христо Петров , гсм - 0877 542 274 ,гр.Ахелой , поща. , hristo1987@abv.bg Линк ,че не мога да кача снимки -https://m.olx.bg/d/ad/krayno-garne-za-audi-s3-quattro-8l-CID360-ID8Gut8.html
  15. Да , така е едни 62 лева с доставката съм вътре.
  16. Днеска купих крайно гърне за s3 и имам питане дали ще стане на моята а3 .Колата е 2001 година 150кс, продавача ми каза че ще станне обаче ме съмнява ,че ме е излъгал.
  17. Добре , като пари колко ще струва и двата вариянта ?
  18. Имам а3 2001 година и е чипосана , като я купих собственика ми каза че е към 200 коня или 190 и нещо , гледал съм клипчета в нета на Бг разбираи и викат че може много лесно да стане около 220 коня , но незнам дали е така ?Какво трябва да се смени , турбини , кулери или може и без тях ?Като я купих преди около 5,6 години вървеше малко повече ми се струва , имам 2 свещи с изцапано масло , майстора ми каза че за сега може и така да се кара след това ще сменим гарнитурата .
  19. Колата е а3 1.8 турбо 150 к. и чип 2001 година .
  20. Да ще е добре по опитните да кажат или дадът линкове да видя за какво става въпрос .
  21. Еми за гърне мога да дам около стотина лева или малко повече ,оригинално ново май ще е скъпо.Дайте някакви предложения и марки , принципно не ми е толкова спешно. И да питам за такова гърне което да не режа задната броня.
×
×
  • Create New...