Jump to content

svetlio8686

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi b4

svetlio8686's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. цялата манипулация-100 лв.+70 лв.шлайфане на глава,смяна на водач и нови гумички + 100 лв.гарнитура,ангренаж.масло.амтифриз.не съм минал повече от 300 км.когато започна загубата на антифриза.няколко пъти я вкарвах в обороти за да видя как се държи двигателя,в рамките на нормалното.
  2. каква вяра можеш да имаш на майстор?приятел ми го препоръча,спука големия маркуч от радиатора към блока и тогава видях че се образува проблема с издухването.след 2 дни я оставих на майстора,след 5 си я взех щастлив,беше прочистил системата,имаше видимо чист антифриз,работеше добре абе всичко изглеждаше нормално.след 3 дни започна да изчезва антифриза и да меша пак.провери я един друг майстор и установи че от охладителя на маслото е развален,направил му байпас така се изрази,да го запуши ли незнам и ми каза да ходя при майстора който си яе правил да си я дооправи,но вече му нямам доверие.
  3. до колкото разбирам вече,има и такава опция да е заминал и охладителя на водата и маслото. след ремонта,друг майстор ми казва че набива компресия във водата.та след ремонта да е издухала и гарнитура и охладителя ?как се прави такъв тест за присъствие на изгорели газове в антифриза ? не мисля че ги е сменял.
  4. Цитиране на предходен пост! има ли вариант да ми се размине с притягане на главата ?
  5. Цитиране на предходен пост! доколкото разбирам от приятели,компресията бута водата.
  6. Цитиране на предходен пост! пак го смесва,как да разбера дали има въздушна възглавница,като губи водата и то бързо ?нещо не направено както трябва,въпросът е какво
  7. здравейте,'' майсторът ми'' извърши следният ремонт-смяна на гарнитура на главата,шлайфане на главата,прочистване на с-та от пораженията,които бяха последвали от издухалата гарнитура.колата заработи,но след 2 дни почна да меша пак водата и маслото и да бълбука в разширителния съд,.също така и изчезва водата ! става въпрос за б4 2.0 кубика,115 к.с.
×
×
  • Create New...