Jump to content

danarq

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    и псува

Персонална информация

  • Локация
    ТЕХЕРАН

danarq's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. danarq

    Проблем с ASR

    Точно това ми свети и на мен.ABS-а ми работи, пробвах го и педала рита здраво но, ASR-а не. Тази лампа свети и не мога да я изгася.
  2. danarq

    2.5 ТДИ Печка Вебасто

    Много интересен въпрос,ще следя темата с интерес
  3. danarq

    Проблем с ASR

    При тази грешка 01044 , е сигурно че трябва да се прекодира, така ли? варианта с неизправен датчик на колелото отпада ли? Поразрових се малко из нета и ми се струва че не е за мен тая работа. Има ли в Габрово или Търново някой които е запознат с тези неща, и евентуално да я закарам направо на него.Ако някой знае за такъв човек да помага,ще съм много благодарен на всякаква помощ. Иначе колеги благодаря за бързите отговори и за помоща която ми оказахте.
  4. danarq

    Проблем с ASR

    Аз поразгледах малко днес за тия прекодирвания,но ми е малко тъмна материя,тя повечето информация е от чуждестранни сайтове и форуми.Знаеш ли каде мога да намеря инфо, да прочета както казваш и да се опитам да реша проблема.А дали има вариант да не може да се препрограмира, в смисъл ако тия цифри не съвпадат.
  5. danarq

    Проблем с ASR

    Модула го свалих лично аз от ударено ауди, същото като моето само че автоматик,за номера честно да ти кажа не сам сравнявал защото сложих буксите и той тръгна.Иначе по принцип може ли проблема да е на друго място.
  6. danarq

    Проблем с ASR

    Здравейте колеги,може ли някои да ми помогне, имам следния проблем....Беше ми изгорял блока за управление на ABS,днес ходих и си закупих друг работещ. След поставяне на новия блок за управление той се свърза с ECU-то, и алармата с удивителния знак на дисплея изчезна,което ме навежда на мисълта че са съвместими.Но светна една друга лампа, от ляво на таблото,прилича на кола оградена с една стрелка в кръг , мисля че е за ASR-а, лампата свети и не може да бъде изгасена.На диагностика ми дава една единствена грешка -01044-. Смених си също и датчика на ABS на предно ляво колело с друг от морга, понеже преди време на диагностика ми беше дало че този датчик не функционира, и аз не го смених тогава защото малко след това се прецака целия блок за управление.Възможно ли е датчика които съм взел да е повреден,макар че визуално му няма нищо, или трябва да се синхронизира новия модул с ECU-то.Kолата е А6 C5 2.5 ТДИ AFB 99`година
×
×
  • Create New...