Jump to content

AlexBorisov

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от AlexBorisov

  1. Много ви благодаря колеги!! Бяхте ми много полезни, благодаря за подробното инфо, помогна ми доста да се насоча към правилният избор на двигател.
  2. Благодаря за бързото отзоваване колеги. D.Tonev , прав си много за разхода, от значение е. А и все пак човек който кара ауди ,а и с такъв двигател трябва да има възможността. На другите колеги: за 1.4 тфси и 1.2 тфси знам,че са станаха доста срамни за любимата ни марка и се изложиха с тях. 3.0 тфси е добър .но прекалено големичък за мен двигател. Благодаря ви! Надявам се да има и други който да споделят повече по темата.. За всички такива двигатели ,а и за 1.8 TFSI.
  3. Колеги, надчвам се мястото на темата да е тук. Въпросът ми е: има ли наистина надейдни здрави двигатели с новите технологий на алди: FSI/ TFSI ? Защото честно казано съм малко разочерован от написаното в форума за бензиновите а и за доста дизелови двигатели на ВАГ като цяло.. Аз самият карам ауди и съм фен на марката. За мен това са наи-добрите коли , но дали това се е променило?? Карам А3 97г. 1.6 101 к.с. Но ме интересуват гореспоменатите двигатели. Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...