Jump to content

Ivaeelo

Members
  • Мнения

    34
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI A3 1.9 tdi

Персонална информация

  • Локация
    Варна

Ivaeelo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Малко извън темата но имате ли кодовете за климатроник с 76 канала,че никъде ги няма?
  2. Мисля да сменя термостата.Интересното е,че при мен на 49 позиция като я запаля показва постоянно 30? и когато ги достигне тръгва на горе.Дали е нормално?
  3. И моя е с 76 канала.Но моята на таблото в това времецне иска да стигне 90 градуса а стои на 85 някъде.а тази на климатроника е на около 76.
  4. Колеги карам а3 1.9 ТДИ 90 к.с.Проблема е,че температурата на таблото и тази на 49 позиция на климатроника до около 70°-73° показват еднакво и след това тази на таблото показва повече и когато колата е на 85° по табло на климатроника е 76°.Отделно от това това са температурите които държи колата в града.Нещо не е наред но незнам какво.Ако някой има предположения да казва.
  5. за Ауди а3 98г. 1.9 тди ми трябват жилата за скоростите + разпределителя който е върху кутията ако изобщо се казва така.абе механизма за който се закачат жилата на кутията.
  6. Аз как се прави го знам,но не се получи нещо.ще опитам пак но ще е по добре ако някой го е правил и го може да го направи както трябва.
  7. Колеги има ли някой колега от Варна който може да ми регулира скоростите както трябва?Колата е 1.9 тди А3 8л.Аз опитах но май не се получиха нещата както ми се щеше. :-P
  8. Ама аз я карах и нищо.евентуално можело да е от механизма на скоростната отгоре където са хванати жилата.
  9. Колеги на а3-ката ми нещо скоростите започнаха да заяждат и по точно когато включвам има едно запиране след което лоста препуквачи тогава влиза.прави го когато си иска.когато не го прави всички скорости са ок.,а когато започне заяжда на всички скорости.колата е 1.9 тди
  10. Ivaeelo

    ауди а3 скорости

    Колеги,може ли да се опише на нашия език тове регулиране на скоростите? B-)
  11. Колега цена за стопове ако са налични?
  12. Ivaeelo

    1.9 tdi много реве????

    Днес съм на работа и няма да успея.дайте някакви кординати за връзка с него
  13. Ivaeelo

    1.9 tdi много реве????

    Мерси за инфото.ще я закарам да я закачат.някой да има идея във Варна кой може да я закачи и да разбира най вече?
  14. Ivaeelo

    1.9 tdi много реве????

    Колеги покарах я около стотина километра на по високи ороти ицсега не реве чак толкова.Все още съм на мнение,че е запушена и има нужда от добавка за почистване.Приемам мнения. :-P
×
×
  • Create New...