Jump to content

MMA_BS

Members
  • Мнения

    383
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 80 B3 1.8S , A8

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

771 профилни разглеждания

MMA_BS's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Обезвъздуших съединителя
  2. Може се затвори темата , проблема е решен
  3. Ок мерси много колеги ще се справя аман от майстори едно правят друго развалят
  4. Колеги помогнете ми не намирам снимки нито как точно става обезвъздушаването и къде се намира помпата на съединителя .... Cам трябва да оправя проблема , защото отивам при майстора днеска оня помпата не може да намери ... и влезе във колата да пробва съединителя на пета ли на коя невидях и вика добре ти е съединителя нямаш въздух а аз му казвам че не е както преди и той вика мини утре че си имам работа ще погледнем ама няма да има въздух и както казах помпата не можа да намери камо ли да ми я направи помогнете ми.
  5. Защо да свърши то няма откъде да свърши като няма теч ?!?!? Цитиране на предходно мнение!
  6. :nixweiss: И да попитам дали мога да ида така до работа и после да му я закарам на майстора нещо ще стане ли
  7. Cя в момента е по малко от макса ?! Значи от майстора се иска да изкара въздуха от помпата без да бара течност и тем подобни само да помпя и той да отваря пропката и да изпусна въздуха Цитиране на предходно мнение!
  8. Изпуснало ми цилиндърче задното и го смених от там е текло и казанчето беше почти до минимум сложихме дот 4 - 250 милилитра и го побра до максимума дали ще иска да се обезвъздуши съединителя и как се прави да знам майстора като ми я занеса дали прави точно това
  9. Здравейте колеги днеска ми сменяxa задно ляво цилиндърче заминало и изпуска спирачна течност смениха ми го сложих и нови накладки направи обезвъздушаване на спирачките сложихме течност че беше на миним ,спирачки стабилно , но като се пребирах съединителя ми на първо като потеглям отпускам съединителя плавно и колата тръгва плавно да върви и вече във крайно горно положение като отпуснa педала на съединителя и колата трябва и тя плавно да върви а тя във това положение рязко зацепва се едно рязко отпускам съединителя защо така се получи след спирачките ?!?!?
  10. Евала много красиво е станало като ново!!!! Аз направих преди месеци същата операция махнах старото покритие до нула и със спрей специален които тауш бул специален ми препоръчаха от магазина и по две ръце боя фърлих не се получи като твойто евала!!!
  11. Мигача дойде оказа се окисление отпред фасунгата. Но като монтирах лосчето за мигачите при разглобяването нещо съм направил защото дава на късо при включване на фаровете таблото на колата както и шапката и останалото но не светва а само премигва за секунда и не свети смених бушона пак така но точно преди това няма проблем къде в лосчето да търся проблема ?!?!? :nixweiss:
  12. Свалих го всичко изчистих и пак не работи явно е дало късо някъде само на реле ли е веригата или и бушон и кой номер реле да търся и къде се намира и ако е то как да разбера здраво ли е ?????
  13. Не Можах да намеря тема със снимки как точно се разглобява :nixweiss:
  14. Колега забравих да споделя че смених крушката от десен мигач на левия почистих гнездото и пак не свети крушката! Имах проблем със дългите затова напръсках със контактен спрей отвънка в процепа на лоста и започна да прави тази магия ?!
×
×
  • Create New...