Jump to content

MTM_

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    1,8т

Персонална информация

  • Пол
    Male

MTM_'s Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. MTM_

    1,8т звук след запалване

    Имам напредстава как трака,не е тя.
  2. Като я запаля за първи път и се чува много дразнещ звук (от ремъците някъде идва,то се появи и след обслужването преди два месеца),ако е по топло времето(при тея студове който бяха сега градуси около 0-та са си "жега" направо) след 5/10 сек. изчезва,а като е по студено и трябва повече да повърти ремъците и дотам.Днес поставих за цел да видя кога точно го прави,газ съвсем съвсем леко и подавах и около 1500 оборота (дали на място или в движение на която и да е скорост) се появява,много малко обороти от над или под 1500 и спира.Звука не е като на свирещ (цвилещ) ремък и са добре опънати.Колата си върви повече от перфектно. Има ли вероятност ако ролката на ангренажа е сложена поблизо до обтегача (до колкото знам имаше някакво разстояние от производителя) и докато се раздвижат да го има тоя момент.Преди обслужването няваше проблеми,дори и обтегача на ангренажа беше изпуснал.Частите са уж най-добрите в БГ Gates и Ina(до колкото може да се каже,че имаме добри части в БГ). Ясно ми е че така от разстояние без да сте го видяли малко трудно,но някой може да е имал подобен проблем (не знам дали е проблем,но много ме дразнят звуци различни от нормалната работа на един двигател). 1,8т АЕБ 150HP
  3. MTM_

    Релета на фаровете

    Значи имам а4 преди фейса и си сложих фейс фарове с лупа и естествено ксенон на късите.Разбрах жицата която трябва да преместя,за да светят заедно къси и дълги,но и до колкото разбрах преди фейса няма релета разчита се на ключа само.Обаче аз искам да си сложа релета и да него мисля,че може да стане някакъв гаф като пусна и къси и дълги заедно. И въпроса ми е какви релета да си взема и къде се вързват ,за да стане най-добре ? Да използвам тема ме интересува,че аз нямам предни халогени (няма бутон,инсталация-нищо нямам) и идеята ми е следната да ли с оригиналния бутон за предните халогени може да ползва примерно за някакъв вид дневни светлини(не ми се слагат други копчета ,а така ще си оригинално)и пак ще трябват бушон и някакво реле ?
  4. MTM_

    A4 B5 генерация

    Колега почти съм сигурен,че съм те виждал по Студентски град и доста добър звук вадиш.Ако не се лъжа около клуб 35 я мяркам колата да седи.
  5. MTM_

    A4 B5 генерация

    Цитиране на предходен пост! А колега имаш ли представа да ли говорим за средното и назад гърне да ли е доста по тежка от сток на 1,8т.Ако се смени само крайното ще променили звученето ?
  6. MTM_

    A4 B5 генерация

    Цитиране на предходен пост! до колкото разбрах става но А4 трябва да е куатро,а моята не е
  7. MTM_

    A4 B5 генерация

    Ясно няма да стане без преправяне .А ако се сменят както колегата е решил само крайното или и двете гърнета ще има ли резултат,защото тръбите ще си останат ф55 ,а гърнетата стават ф63 ,и дали ще си заслужава цялата работа ?
  8. MTM_

    A4 B5 генерация

    Цитиране на предходен пост! От S4 не е лоша идея, а има ли значение да ли седан или авант,преди или след фейс S4? Ще бъде ли проблем ако оставя катализатора и след него всичко сменя назад или да махна и катализатора ? Горе долу по колко вървят ? До колкото знам тя с ф63 и ще се налагат ли някакви промени или свалям моята и слагам другата?
  9. MTM_

    A4 B5 генерация

    Някой виждал ли е това чудо монтирано и да ли си заслужава (някой друг такъв кит) или е по добре нещо от рода направи си сам?(за 1,8т става въпрос Авант) http://www.proparts.bg/product/1908/sportna-izpuskatelna-generatsia-za-audi-a4-b5-1-9tdi-1-8t.html Иска ми се нещо да пипна изпускателната с-ма,но не да стане нещо да ме чуват от три преки.Да се получи плътен и приятен звук,да придава малко по спортно звучене ,не дразнещо и да ти надува главата.Как ще бъде най добре да махна всичко и само една права тръба и с едно крайно или катализатор,средно и крайно гърне и на колко фи е най добре ?
  10. На А6,ТТ съм виждал такъв капак ,но ме интересува да ли може да се пригоди и на а4 б5 нещо такова http://www.ebay.co.uk/itm/Wood-Grain-Radio-Head-Unit-Cover-Door-Trim-98-04-Audi-A6-C5-/281181403404
×
×
  • Create New...