Jump to content

alek89

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от alek89

  1. добър ден. преди да си купя Ауди А4 Б5, имах по лесни коли за ремонт, но мисля в събота 26.04.2014 да разглобя и тази за да сменя; ремъци, ролки, водна помпа, масло, филтри. Ако може някой по опитен или запознат с модела да ми каже какво друго да проверя, или кой други части подлежат на износване и т.н. Автомобила е Ауди А4 Б5 1997г. 1.8 кубика 125 к.с. Благодаря предварително!
  2. добър ден от 3 дена не ми светят лампичките на километража, оборотомера и останалите два прибора за водата и горивото, и вечерно време не се вижда нищо. когато давам на контакт ми светят airbag, масло, акумулатор и други работи, само не и осветлението. разглобих таблото, от зад имаше две букси жълта от лявата страна и синя от дясната, когато махна синята букса половината лампички светят, като я бърна пак изгасва, от какво може да е това? благодаря предварително
  3. добър ден от 3 дена не ми светят лампичките на километража, оборотомера и останалите два прибора за водата и горивото, и вечерно време не се вижда нищо. когато давам на контакт ми светят airbag, масло, акумулатор и други работи, само не и осветлението. разглобих таблото, от зад имаше две букси жълта от лявата страна и синя от дясната, когато махна синята букса половината лампички светят, като я бърна пак изгасва, от какво може да е това? благодаря предварително АУДИ А4 97"
×
×
  • Create New...