Jump to content

gogogago

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A6 4F 3.0 TDI S-line

Контакти

  • Website URL
    http://www.cocoa-bg.com

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София
  • Интереси
    www.cocoa-bg.com

Последни посетители

804 профилни разглеждания

gogogago's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. gogogago

    Тресе при ускорение

    Може и да си прав! А турбините - въобще нещо по мотора?
  2. gogogago

    Тресе при ускорение

    Знаех си, че това ще предположите, както всички, но не са те. Проверих ги. От какво друго може да се тресе толкова много тази кола???
  3. Колеги колата ми тресе все по осезаемо, това става като ускорява при нормално каране а,(при изпреварване например се усеща най-много) с мултитроник съм, ако съм по нанагорнище имам чувството че ще се разпадне. Като самолет в лека турболенция за да ме разберете. По нанадолнище се усеща по малко. Това тресене се получава само при ускорение. Не искам да ви казвам предполагаеми причини за да не ви подвеждам. Моля който се е сблъсквал с такъв проблем да сподели през какво е минал ако е успял да го оправи Аудито е B8 2.0TDI 2008г. с хубав софтуерен чип
  4. Колеги днес погледнах чипа на него пише ''BMW'' Germany. Това марката ли трябва да е - нищо не открих в нета. Някой знае ли нещо???
  5. Колега тези тестове винаги са се правили с кутии с ръчни скорости при тях се усещат най-добре възможностите на автомобилите, автомата е екстра-глезотия
  6. Цитиране на предходен пост! Проверих размера, няма грешка - посочени са и двата размера, всъщност това са двата възможни размера за R18. Зимата с по-тесни, лятото с по-широки гуми. Жалко само ,че нямаме много пътища на които да усещаме с пълна сила възможностите на хубавите си автомобили.
  7. Цитиране на предходен пост! Значи няма да променя возията с гумите?
  8. Утре ще ги погледна тези гуми. Как така ако не е S-line e със спортно окачване...Колата е по ниска от стокова B8-ца, пише s-line по праговете, по предните калници, на седалките(спортни) и на волана (3 спици).S-line окачването не е ли спортно, ако не е, какво е тогава?
  9. Цитиране на предходен пост! Да мултитроника сериозно е подобрен на Б8, затова и се навих на автоматика, маслото го смених, както и всички течности и филтри по колата. DPF си е още там, защо да го няма. Казваш, че гумите са с неправилен размер, но този размер е взет от стикера на вратата, идеално пасва на джантите, а и се оказа че съм с S-line окачване, може би трябва да свикна с тази возия, не искам да слагам R16. Чипа е хубава марка и той само оптимизира стойностите, без да ги покачва значително, знам че се амортизира по бързо колата, но аз не карам зверски и всеки ден. Общо взето Ауди-то е доста добро, истинско удоволствие да шофираш!
  10. Колега и аз се сдобих с такава машина с мултитроник пълен S-line.Окачването е доста твърдо чак некомфортно, има и чип до 180кс .Някакви съвети и пропоръки ако имаш ще съм благодарен
  11. Колеги за Мултитроника разбрахме, ще покараме и ще видим. В други форуми, извън БГ казват че е безпроблемен. Навременна смяна масло и филтър и си кара дълго.Един беше писал, че кара мултитроник на B8 166 000 мили, без проблеми. Моята е 115000 км реални 100%. Освен това няма да минавам повече от 10-15000 км годишно.Взех Аудито за втора кола за основно каране в София.А и си имаме великия Мишо. Нищо не казахте за джантите мисля, че окачването е S-line, прекалено е твърдо.
  12. Колега нали не мислиш, че една от най-реномираните, иновативни и бързо-развиващи се марки в света ще продължава да слага този боклук в колите си! Мултитроника след 2008 търпи сериозни промени, продължават да го усъвършенстват и до днес, защото знаят че създават най-добрите продукти, заради удоволствието от шофирането. А не боклуци колега!
  13. Здравейте колеги, от два дни съм с тази невероятна машина - няма такова поведение, ускорение и управление! Това за което искам да попитам е Multitronik-a, днес на стръмен участък ми изгасна, няколко пъти трябваше да подавам много газ, като новобранец и да ставам за смях .Четох доста за B8, но инфото е доста оскъдно, уж скоростната кутия била доста усъвършенствана но изглежда има какво да се подобри още. На тестдрайфа това не ми се случи.Разбрах кой е царя на Mutitronik-a, тук във форума и ще му се обадя да си поговорим. Другото което ми направи впечатление е много твърдата возия, дали ще е от джантите R18'' с чисто нови гуми 225/45 или окачването си е такова,За стабилност на пътя няма да говорим- много е добра. И третото нещо което не знам дали да ми притеснява е чип тунинга. Благодаря на отзовалите се
×
×
  • Create New...