Jump to content

dar_audi

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3

dar_audi's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Търся мотор за чистачки за Ауди А3 2005 дизел автом. София
  2. Търся си рамо за предна дясна чистачка Audi A3 2005.
  3. Нямам представа какво точно е, защото липсва. Къде се намирате моргата, да мина да го пробваме?
  4. Да, да, 5 врати ами не искам да ми се завива свят.. Донесоха ми едно (от морга), но се оказа, че не става..
  5. Ами мислих, че като не работи, не работи цялото устройство трябва да пробвам с карта, даже е много по-удобно от CD.. А идея къде могат да го погледнат (и евентуално оправят) в София?
  6. Здравейте, Наскоро си купих Ауди А3 2005, но му липсва огледалото за задно виждане. Намериха ми едно, но се оказа, че не става - друг модел било. Някакви идеи от къде мога да си намеря? Проверихме и по някои морги, безуспешно.. Ще съм благодарен за съвет/ помощ. Благодаря.
  7. Здравейте, Наскоро си купих Ауди А3 2005, но му липсва огледалото за задно виждане. Намериха ми едно, но се оказа, че не става - друг модел било. Някакви идеи от къде мога да си намеря? Проверихме и по някои морги, безуспешно.. Ще съм благодарен за съвет/ помощ. Благодаря.
  8. Здравейте, от скоро имам Ауди А3, 2005 - забелязах, че излиза съобщение, че CD/ DVD drive не работи - прикачам снимка на модела и съобщението, което излиза. Как може да се оправи? Отворът, който е за CD-то има дунапрен отгоре и отдолу (незнам дали е нормално или нещо липсва?), а като се опитвам да поставя CD - имам чувството, че ще падне някъде отзад и ме е страх да го пусна - нищо не го "поема", както по принцип би трябвало да е.. Има и два слота за карти - но предполагам, че и те няма да работят на този етап? Нов съм с Ауди-тата и ще съм благодарен за съвети/ помощ. Благодаря.
  9. Здравейте, Наскоро си купих Ауди А3 2005, но му липсва огледалото за задно виждане. Намериха ми едно, но се оказа, че не става - друг модел било. Някакви идеи от къде мога да си намеря? Проверихме и по някои морги, безуспешно..
×
×
  • Create New...