Jump to content

zaharis

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A3 8P1/BLS/ 2006

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Blagoevgrad

zaharis's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Купувам читави спирачни дискове 2 употреба за А3 8P 2006г. 1.9 ТДИ - диаметър 280мм. Щото ми писна от "оргиналдъ".Последния път купих такива уж Брембо -изкривиха се .
  2. Скобите са си там и позицийте също ... явно скобите са меки или е заради смазката която е намазана изобилно там.Може би там не е необходимо да има смазка!?
  3. Здравей колега, аз имах същия проблем.Преди 1000 км. смених предни дискове - Брембо и нов комлект накладки ... брембо брембо ама почнаха да тресят ... ама стабилно. Върнах се в сервиза с проблема и от там ми обясниха,че почти всички нови дискове се "отвръщат" и получават някакво изкривявяне.Предложиха ми да шлайфат дисковете на стенд без да ми вземат пари, или да ги рекламират и да сложат нови.Избрах първия вариант и за сега съм доволен - няма тресене,колата си спира доволно. Само не разбирам как така се получава "отвръщане" след като дисковете са чугунени ... по принцип?!
  4. Здравейте колеги,порових се във форума но не открих подобен проблем. Вратите на моята колица прекалено лесно се връщат да се затварят ... може да ви е смешно но си е проблем. Хич не е приятно като си отвориш вратата за да слезнеш ... връщащата се врата да те халоса по главата .Може би има някакви регулировки за това ? Помагайте !!!
  5. zaharis

    Audi A3 (8p) 1.9 tdi

    Здравейте,айде и още един с 8Р 1.9 TDI Имам я от един месец и много и се кефя, засега ме слуша но още няма фото сесия.В най скоро време и това ще стане. Взех я със развален компресор за киматроника - скъсан съединител.Отидох на смяна с нов компресор /Valeo/ 760лв. с труда и консумативите по смяната. Иначе други проблеми за сега няма!
×
×
  • Create New...