Jump to content

Fan of Audi

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A8 4.2 TDI

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

559 профилни разглеждания

Fan of Audi's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Fan of Audi

    Audi A8 (D3/4E) Multimedia

    Здравейте колеги, Имам въпросния автомобил (2007-ма година) и ме интересува какви източници на мултимедия има за модела? Лично при мен се вижда само CD-Changer.. Четох за следните възможности: - Дигитален ТВ тунер - ясно за какво се ползва - Grom Audio - Модул, който емулира DVD, но всъщност чете USB флашки или bluetooth audio връзка с модерните "smart phones". - DVD - само за картите на навигацията ли се използва или може да възпроизвежда видео файлове? А може би има друг DVD модул за мултимедия? Иначе казано, искам да си взема някакъв модул освен cd-changer-а. По възможност най-доброто което се предлага. Също ако някой продава, ще се радвам да сподели. Мерси предварително.
  2. Fan of Audi

    A8 4.2 TDI

    Благодаря за мненията. Сега - лятото не съм ходил да експериментирам пак, но като е топло навън си държи 90'C. В момента съм с масло на шел, което най-точно отговаряло на спецификацията за мотора, но обмислям да го сменям отново скоро. Казаха ми, че този шел нямал нищо общо с ония по бензиностанциите... А за печката, мисля че я видях съм при преден-десен подкалник, обаче зимата ми загряваше бавно колата. Евентуално ще се ходи на Есен...
  3. Fan of Audi

    A8 4.2 TDI

    Здравейте, Имам от скоро A8 4.2 TDI 2006. Може ли да ми кажете: 1. Какво масло използвате за този мотор? 2. При спускане от балкан, колата изстива до 60'. Нормално ли е, трябва ли да сменям термостат? 3. Мисля, че имам печка, под колко градуса се включва? Има ли принудително включване? Благодаря!
  4. Fan of Audi

    4.2 TDI vs 3.0 TDI

    Благодаря отново на всички, които писаха по темата. В крайна сметка взех A8 4.2 TDI - 12.2006 г. Сега разбира се изкачат още въпроси: какво масло използвате, трябва ли да сменя и маслото на скоростната кутия? Накладките са за смяна - има ли нещо по-специфично, освен че се обучават? и т.н. Може би тези въпроси трябва да ги пусна в нова тема?
  5. Fan of Audi

    4.2 TDI vs 3.0 TDI

    Благодаря ти за мнението. Относно клипчето, има го и с БГ превод във vbox7
  6. Fan of Audi

    4.2 TDI vs 3.0 TDI

    Здравейте, Надявам се да няма вече такава тема, поне аз не намерих. Обмислям покупка на Ауди А8 (D3,4E) 2005-2007, като съм се спрял на дизеловите агрегати. Запознат съм, че единия е с 2 цилиндъра повече, т.е. повече к.с. и по-голям въртящ момент => по-голям разход. На теория добре. Интересува ме обаче, как стоят нещата на практика. Какви са плюсовете и минусите на единия и на другия мотор. Ще се радвам да чуя мнението на хора с опит и практика. Благодаря!
×
×
  • Create New...