Jump to content

miromir

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    star

miromir's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря на всички за отговорите. Насочих се към 1,9тди. Лоши отзиви чувам обаче за А4 относно предницата. В смисъл твърде сложна като реализация (множество елементи) и доста солени ремонти които отгоре на всичко се налагали често?! Моля ви да споделите от личен опит през колко км (съзнавам, че е много относително) сте отремонтирвали елементи по предното окачване. Съжалявам съм ви прозвучал така все едно парите за обслужване са най важното, ама не ми се изпада в ситуацията уж от кош в Автомобил (Ауди), пък да се видя в чудо от ремонти. (не само като цени, а и като честота).
  2. Вие май не четете...аз до тук разбрах, че колата е карана минимум 50к у нас.... Кой я продава - ясно, а той от кой я е купил?! (дали изобщо може да им се довери!?) И тва с броните...май не е бил най от внимателните шофьори пазещи автомобила си. Ами как ли се е отнасял към подръжката (най важното)?! Все пак са 50к! минимум...по родни пътища Абе я не се занасяйте...15000 нормално....леле....Няма аз да казвам цена....само ще кажа, че за толкова съм гледал перфектни (до колкото може да се прецени без да я притежаваш) А4 2000г 1,9 тди нов внос и обслужени с фактури!
  3. Здравейте, Решил съм да минавам на вашата любима марка. Карам дизел и смятам да остана на дизел, ноооо вече Ауди... По същество (ще помоля хора с преки впечатления, собственици най-добре, да се включат по активно): какво и колко често (хил. км) им се е налагало да отремонтират и евентуална стойност на консуматива и/или частта. Бих се радвал някой да каже подмяна на ангренаж и ролки на 1,9 и на 2,5 колко струва. Има ли някакви драстични разлики в окачването и какви? Коя бихте ми препоръчали от гледна точка най вече на надежност. Някакви характерни слабости за които да се внимава при покупката? Благодаря предварително...
×
×
  • Create New...