Jump to content

AleksS

Members
  • Мнения

    52
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi 100

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    sofia

AleksS's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Прилагам снимки с офертите (вид,цена,размер,тел и e-mail) + website http://www.rottluff.com (само за инфо да видите дисковете). Имат сертификат за качество! гр.София тел.0888-422-515 skype: alex4ooo... e-mail: tuninga91@abv.bg , ampida@abv.bg
  2. AleksS

    КОЛЕГИ ПОМАГАЙТЕ

    Определено ще е по добре ако го подмените защото аз като запалих въпросната сутрин колата мислех да я оставя да загрява и да вляза в къщатата.Добре че го видях на време иначе както каза колегата за 2.50лв щеше да стане голямо мазало вътре в двигателя.Маслото щеше да си изтече и дори нямаше да има следи от къде е изтекло.
  3. AleksS

    КОЛЕГИ ПОМАГАЙТЕ

    И такаа за моя най-голяма радост също беше о-пръстена,сменен е и всичко си е както преди мерси на всички за съветите
  4. AleksS

    КОЛЕГИ ПОМАГАЙТЕ

    много съжалявам,но ще ти бъда благодарен ако споделиш и кажи ако намериш тази стойка иии да и моя двигател е AAD
  5. AleksS

    КОЛЕГИ ПОМАГАЙТЕ

    еми вече ще си взема поука
  6. AleksS

    КОЛЕГИ ПОМАГАЙТЕ

    Ако говориш за оплътнението на самия филтър-здраво е,аз имах 1 литър масло в багажника,сипах го изчистих стойката и всичко около нея,което беше в масло и накарах сина ми да го запали.Още при самото завъртане на ключа горе от цепнатината изхвърли масло(т.е. алуминия се е спукал ) и предполагам,че това е тругнало още от преди 4 дена когато беше -15 градуса и охлаждането е било замръзнало(трябва да има около 2 литра антифриз + чиста вода от лятото )
  7. AleksS

    КОЛЕГИ ПОМАГАЙТЕ

    Ами да това трябва да е ето показвам точно къде се пукна по ръба
  8. AleksS

    КОЛЕГИ ПОМАГАЙТЕ

    не е същото по модел,но иначе точно това се спука
  9. AleksS

    КОЛЕГИ ПОМАГАЙТЕ

    Ами бих я снимал,но колата е в провинцията,а аз се прибрах в София за да го купя това нещо
  10. AleksS

    КОЛЕГИ ПОМАГАЙТЕ

    Такаааа бях в провинцията и днес сутринта реших да се прибирам към София.След студената нощ запалих колата и за 10-20 сек изтече цялото масло,отворих капака и видях,че стойката за масления филтър се е спукала(забелязах,че е свързана с охлаждането) ТА АКО НЯКОЙ ЗНАЕ ОТ КЪДЕ МОГА ДА Я НАМЕРЯ ДА КАЗВА мерси предварително <ауди 100 авант ц4,1992,2.0,115к.
  11. AleksS

    лампа за гориво

    Предполагам,че 100-ците нямат.Специално си взех 10 литра бензин и карах докато не свърши този в резервоара.Нито лампа светна нито някой ме потупа по рамото да ми каже,че ми свършва бензина сигурно докато са сглобявали 100-ците е имало някоя мацка механик и са се заплесвали хората
  12. Колега,доколкото знам има начин за почистване на дюзите чрез някакви звукови вълни (бях чел за едно място) мисля че цената беше 10-15 лева (незнам колко е ефективно,но просто за тези добавки се изисква много време,затова реших да споделя)
  13. Колата е на бензин и никога не е била на газ или метан
  14. мерси много ще опитам
×
×
  • Create New...