Jump to content

FINIS

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от FINIS

  1. Здравейте колеги искам да попитам някой наясно ли е с тези масла за скорости и диференциал.Оригиналните масла са на CASTROL ,но искам да знам дали може да ползвам тези заместители. http://www.senax.bg/eshop/product/490/maslo-za-avtomatichna-skorostna-kutia-top-tec-atf-1200-500-ml.html http://www.senax.bg/eshop/product/132/maslo-za-skorostna-kutia-gl4-sae-75w-90-1-l.html
  2. FINIS

    А8 2.8 обслужване

    Много се извинявам за пропуска от гр.София съм жк.Банишора
  3. FINIS

    А8 2.8 обслужване

    не това са цени само за маслото на скоростите и дифенциалите с филтъра на скоростите.А за ангренажен ремък е ясно към 400 и нещо е целя комплектн на INA на мотора съм си приготвил LIQUI MOLY 10W40 MOS2 . Дайте някой добър сервиз за марката.
  4. FINIS

    А8 2.8 обслужване

    не акумолатора си ми е на 2 месеца, няма какво друго да се прави колата е в отлично състояние само триава да се обслужи за всички масла скорости,дифенциали,и филтър на скорости ми обявиха 703лв. уж оригинални но не вярвам. това без труд.
  5. FINIS

    А8 2.8 обслужване

    Здравейте колеги, отскоро съм горд собственик на А8 2.8 2001 много хубава кола, но си търся добър сервиз за обслужване на колата в който да вършат работа а не само да лъжат.И можели да някои да нахвърля примерни цени на консумативите искам да се обслужи както по книга. Благодаря предварително.
×
×
  • Create New...