Jump to content

Professor

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3

Professor's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Мерсаж, колеги! Супер сте! Много ми помогнахте! Сега ще си потърся кабел и ще действам. Тия в ebay ще ми вършат ли работа? Baksan, от тук ли си го купи диска? Директно да взимам full версията.
  2. Professor

    Как да изключа Airbag

    Благодарско, колеги! Нямам такова чудо в жабата. Ще търся сервиз. Понеже не съм в БГ, дано и тук бачкат с VAG-COM, да му пуснат една диагностика.
  3. Professor

    Как да изключа Airbag

    Ами може и да ме е метнал, ама каза че преди време е имал инцидент и бегът му начупил ребрата, та от тогава като кара кола ? изключвал беговете. Явно ще трябва да се търси къде го имат този ваг-ком или направо в Ауди. А къде в жабката се намира това чудо на чудесата, че и с него го търсихме, ама..цъ.
  4. Здравейте, колеги! Интересува ме ако може някой да ми помогне как да изключа airbag-a на пасажера? Искам да слагам столчето на детето отпред. Като купувах колата, предният собственик каза, че е някъде от в жабката. (Всъщност според него и двата са изключени, но никъде няма никаква индикация за това) Автомобилът е A3, 1.6, 2000(2001)год. Благодаря предварително!
  5. Отказах се. По-добре в сервиз да го погледнат, не си заслужава да си купувам тази програма. Благодаря, колеги!
  6. Колега, колата я има от две седмици. За сега още си нямам избран сервиз, където да я обслужват. А след покупката аз си я обслужих. Иначе не знаех, че цените са чак такива. Видях в нета, 699$ е софта. В таъв случай наистина по-добре да я закарам да ми я погледнат. Имах мерак да се занимавам с настройките, ама бързо се отказах. Пък за познати със сервиз - нямам. Не съм в България. Благодарско!
  7. Явно е доста известен този ваг ком и ще взема да си купя кабелите, а програмката от къде да си намеря може ли някой да ми помогне?
  8. Благодаря, колеги! Не знам дали разбрах всичко, но се порових малко, за да разбера какво е vagcom. Видях, че е някакъв software. Мога да си го изтегля и ако си взема кабели да се справям. Видях подробни обяснения. Можете ли да ми помогнете с намирането на софта и какво представляват кабелите? Благодаря предварително! Опа, попаднах май на точното място. http://scantool.imechatronics.com/vagcom_kkl_usb_interface.htm Това е кабелът предполагам?
  9. Здравейте, колеги! Преди да си купя колата (А3 1,6 2001г) другите които гледах показваха на таблото температурата навън, но моята не показва. Какъв може да е проблемът? Има ли изобщо термометърче или просто може да я няма тази "екстра"? И как мога да разбера? Благодарско!
  10. Здравейте, колеги! От няколко дни съм горд собственик на A3 1.6 ambition, 2000г ноември (водят я модел 2001). Още докато търсих кола, всички имаха проблем с оборотите. С тази, която взех ми казаха, че като дам малко газ още с паленето и обротите спират да играят. Проблемът го има само, когато е студена за около 2-3 мин. Ок, ама е много дразнещо. Та да попитам някой дали се е сблъсквал с този проблем? Прочетох темите свързани с проблеми с оборотите, но те не са по същия въпрос. Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...