Jump to content

hayki93

Members
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4

Персонална информация

  • Локация
    Ruse

hayki93's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Специалиста се казва Гошо(ако не греша). От Добрич е. Газовото се води в гаранция още затова отивам при него. Търся мнения за да знам поне аз накаде да го ориентирам, вече 3-4 пъти ходих докато ми го настрои.. по едно време не минаваше на газ от бензин. След около 20 дена мисля да ида до Добрич при него да го види. Ако тогава евентуално пак не успее ще търся в Русе при кого да ходя. Ако можете споделете при кои майсотри в Русе сте ходили, и сте доволни. Благодаря за отзивите Цитиране на предходно мнение!
  2. В такъв лучай, тоя дет го слага ме баламосва... Не съм на 100% сигурен но май преди време пак го направи и ходих при него и ми каза: " нещо по токовете имаш проблем". То ако е така и на бензин трябва да го прави тоя номер. Целта му била да земе пари докато го сложи газовото, след това ваобще да не се занимава... Когато си ида в Добрич ще го посетя да видим какво ще стане. Цитиране на предходно мнение!
  3. Не , ако не е цяла мембраната автоматично губиш най-ниските честоти
  4. Баса се губи от това,че са дву или трилентови.
  5. Между другото, ако подавам по-малко газ не го прави тоя номер при мен о.О
  6. То не ти трябва схема. 4 кабела кадето са за говорителите просто ги свързваш към говорителите преди входа на усилвателя на буфера (правиш мост)
  7. Няма ли да е по-лесно там дет е фабричния буфер да ги захраниш, вместо да пускаш кабели? Цитиране на предходно мнение!
  8. Ами... то само се обади от какво било. Водача се счупи и стъклото падна. Купих нови, тия дни се каня да ги сложа да видq как ще стане
  9. С голямо закъснение по темата: Смених говорителите. С преходници стана сравнително лесно. Сложих други, на пайнър, но баса се губи. До 100-тина лв. няма по-добри от оргиналните говорители, ако някой колега се кани да сменя скоро съвет от мен
  10. Филтъра наскоро е сменен а газта мисля, че е пусната достатъчно. Остава да ида пак при тоя където ми сложи газовото и да го види той. Ако не достига газта, не трябва ли порсто да набира по-слабо вместо да забива така муцуната?
  11. Здравейте колеги! Обръщам се към вас за помощ. Колата е а4 б5 фейс 2000г 1.8 125 газ/бензин ARG. Имам следния проблем: Когато е на газ и натисна педала на газта до ламарианта започва да набира и в диапазона от 2200-2800 за секунда забива муцуна, след което отново продължава да набира. Майстори казаха, че било от веригата и обтегача на валовете на клапаните... сменени са, но проблема остана само изчезна шума от веригата. Прави го тоя номер само на газ. Имал ли е някой подобен случай да ме ориентира. Омръзна ми да ходя по разни майстори (се препоръчвани) и накрая пак си остава проблема. Ако знаете някой при когото да отида за диагностика в Русе или Добрич? Благодаря предварително!
  12. Здравейте колеги! От 3 месеца имам ауди а4 фейслифт авант, та реших да сменя стандартните говорители с нови защото са слабички и почват да кривят. Открих, че са с доста странни " уши" за закрепване към кората. Има ли по-добри фабрични и каде мога да ги намеря? Ако няма, може ли да ми предложите варианти за монтиране на стандартни говорители? Благодаря предварително!
  13. Благодаря за информацията колеги, когато имам време и възможност ще отворя да видя и ще пиша тука.
  14. Здравейте! Отскоро имам ауди а4 1.8 125к.с от 2000г фейслифт, комби(не знам дали е от значение) и имам проблем със стъклото до шофьора. Проблема е следния, стъклото слиза без проблем, но когато се опитам да го вдигна обратно, стига до половината без проблем и от там нататък не върви! Чува се как мотора се затруднява, отворих кората направих 1-2 опита така, освен, че се нагрява мотора друг проблем не установих. Ако му помогна и дръпна нагоре, някак успявам да го затворя. Ако някои е имал подобен проблем или знае на какво се дължи, моля да ми каже. Благодаря предварително!
×
×
  • Create New...