Jump to content

anton-tr

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    skoda oktavia 1

anton-tr's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги, колата ми е Шкода октавия 1.9 90 кс. Днес ми текна рейката ако някой продава читава рейка която да става за моята кола да пише благодаря. До колкото съм запознат от А 3 голф 4 стават за моята кола.
  2. Може ли да е от задна гума, тях не съм ги проверявал незнам дали от тях може да ми бие волана.
  3. Колеги да не отварям нова тема, вчера ми се наложи да пътувам извън градско по магистралата, забелязах че при скорост около 100 120 км, в волана се усеща едно много не приятно биене. Ходих на баланс на предни гуми, след това пак пробвах и биенето си го имаше. Прибрах се и слезнах под колата да огледам, видях че има малка дупка на маншона на вътрешното каре, едва забележима. Не знам дапи има нещо общо.
  4. Здравейте отново, след два дни висене в сервиза упорити убеждения проблема се реши. Първо смениха трите ролки без обтяжната и помпата, запалих и рак вие. Смениха ремъка сложиха пак бош казаха че бил двойно подсилен, виенето спря. Казаха че съм можел да мина 100 000 км с този ремък, аз бих се радвал и 50 000 да мина без аварийно.
  5. Преди два часа им се обадих разбрахме се да отида в понеделник да видим какво ще ми излъжат. ЩЕ разкажа.
  6. Ами като откача пистовия ремък паля пак си вие. Относно майсторите не знам аз съм ходил в този сервиз много пъти и е нямало проблем, но този път излязоха не сериозни, жалко.
  7. Благодаря ви приятели че се отзовахте, относно документа имам лист с извършеният ремонт, марките на частите цената на всяка една от тях, име на механика извършил ремонта, и печат и подпис на управител на сервиза. Ще мина тези 1000 км и смятам да отида да видим какво ще правим.
  8. Няма лошо ама ми взеха 330 лева, за да съм спокоен поне 50 000 км а то какво излиза че трябва да дам още толкова. Имам документ от сервиза с всичките му там подписи печати и тъй на татък. Да ли не мога да ги натисна да си оправят нещата.
  9. Здравейте,имам шкода октавия1 1л9 ТДИ 90кс АГР.Преди 200км смених ремък бош и ролки обт.ролка RUVILLE,KROSNO водна помпа.След като ги смениха,се появи виене между 1100 и 1500 оборота по-нагоре спира.Ходих в сервиза отпуснаха го и казаха че след 1000км ще спре.Притеснявам се да не стане беля.Моля дайте съвет.
  10. Знам че ако го разглобя ще трябва да сменя съединителя. Какъв е варианта да се накове феродо за по евтино.
  11. Здравейте колеги,надявам се да ми помогнете.Колата ми е шкода октавия 1.ТДИ 90кс АГР. Проблема ми е че,се чува странно румолене от съединителя когато не е натиснат.Шумът се чува много леко,когато натисна педала шума спира.Моля ако някой е имал този проблем да ми пише.
×
×
  • Create New...