Jump to content

Калоян Златев

Members
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3/ Audi A4

Персонална информация

  • Локация
    United Kingdom

Последни посетители

391 профилни разглеждания

Калоян Златев's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте. Смених дросела и бушона и проблема е отстранен. Оворих стария за да проверя дали са счупени зъбците, но са здрави. За сметка на тва всичко беше пълно с масло, това нормално ли е?
  2. Двигателя е преди ноември 2005. Ще поръчам дросела и ще го сменим, както и бушона. Благодаря за изчерпателния отговор! След няколко дни ще потвърдя дали проблема е отстранен и как точно сме го отстранили.
  3. Сигурен си? Тоест няма смисъл да плащам за повторна диагностика, но този път в Ауди, а направо да поръчвам нов дросел..Смяната изисква ли някаква специфична настройка, понеже имам всички необходими инструменти за смяната за да не я правя в гараж? И би ли ми казал кой е номера на бушона?
  4. Здравейте. Преди няколко дни ми светна лампата за проверка на двигателя и закачихме колата на ваг.ком. Грешките които излязоха са: 1) Motor for intake manifold flap (v157) no signal p3102 2) Motor for intake maniflold flap open or short to ground p3101 3) Coolant fan control 1 open or short to ground p1672 На дълъг път колата не е правила проблема последните дни, но на късо разстояние вчера загря и установих, че не се включват охлаждащите перки. Също така климатроника влиза в ECON режим след като загрее колата. Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и има ли представа къде точно може да е проблема? Живея в Англия и ми се иска да имам представа какво точно е преди да отида в серива в Ауди и да ме изръсят стабилно Благодаря!
  5. Не са открити грешки на vac.com. Странно..когато съм в колата, всеки път когато отключа и заключа работи, но отдалеча ли се на крачка от колата не хваща.
  6. Добре, ще го закача да погледна дали излизат грешки. Не съм в България, в Англия съм. Най-добре ще е да отида в Ауди за да го видят там и евентуално да питам за втори ключ. Исках да питам тук дали някой се е сблъсквал с подобен проблем, преди да отида там и да ми кажат космическа сума.
  7. Нямам второ дистанционно, само едно е. Не съм я закачал на ВАГ.КОМ за да видя дали има грешки. Възможно ли е да е от това?
  8. Алармата е оригинална, а дистанционното е с 3 бутона (заключване, багажник, отключване).
  9. Здравейте колеги, Имам Ауди А3 и не отдавна беше в сервиз за ремонт на двигателя и от тогава възникна следният проблем - дистанционното за централното отключване работи само от близко разстояние. Като от близко имам впредвид, че дистанционното трябва да е допряно някъде до предната част на колата (най-често: странични огледала и над огледалото за задно виждане). Доста се рових по форумите, но така и не успях да намеря информация къде може да е проблема. Смених батерията, няколко пъти. Резултат никакъв. Ще се радвам, ако някой има информация за това къде може да е проблемът и как да го реша. Благодаря.
×
×
  • Create New...