Jump to content

nickyA

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от nickyA

  1. nickyA

    Подлакътник

    Бях ходил наскоро в един магазин за авто аксесоари и там видях, че има хубаво подлакътници за около 30 лева. Така, че може да отидеш и да провериш в подобен магазин. Относно монтирането не съм наясно. Но съм сигурен, че някой друг колега ще те информира относно това.
  2. Здравейте колеги. Имам следният проблем... Скоростната ми кутия ( Audi A3 1.9tdi 131hp 2001) започна да вие... примерно включвам на 3-та скорост и се движа с около 50-60.. когато натискам газта - всичко е ОК, но когато пусна газта тогава започва да вие... на 4, 5 и 6-та скорост също е така. Допълних кутията с масло, но продължава да вие.. и вече се съмнявам, че ще трябва скоростната кутия да се сменя. Другото което е, когато е студена колата, включването на 2ра скорост е малко по-трудно, не е кой знае колко по-трудно, но трябва да напъна малко повече скоростния лост. Търсих из интернет скоростни кутии, но не успях да намеря нищо.. Ще съм благодарен ако някой се отзове!
  3. Гледам, че и "nikiboy" ги хвалят, някакво мнение за тях?
  4. Здравейте колеги. На скоро реших да сложа чип на моята красавица, та гледах из интернет.. гледам - сайтове/сервизи БОЛ.. Може ли да ми препоръчате някъде във Варна, където работят добре и сте доволни. Колата е Audi A3 1.9 TDi 131hp 2001г. Ще чакам отговори. Благодаря предварително!
  5. nickyA

    Съединител и ...

    Ясно,значи не е фатално..? явно това може да почака. По притеснено ми е за съединителя в момента...
  6. nickyA

    Съединител и ...

    Passi това за вторият проблем ли ще помогне. Питам, понеже не съм много наясно.. А относно съединителя някакви съвети/препоръки?
  7. nickyA

    Съединител и ...

    Здравейте колеги. Имам 2 въпроса към вас, ако ми отговорите ще съм Ви много благодарен. 1. Наскоро се заслушах по-добре и дочух нещо като "щракане" когато натискам съединителя и се съмнявам, че скоро ще трябва да сменям съединител. Ако може да дадете някакви препоръки относно марка и дали е време да се сменя или може да карам още с него. 2. Когато запаля колата, стрелката на обортомера седи около 2-3 секунди на 0 оборота, след това се качва на около 1100 и пада плавно до 1000. Когато я изфорсирам лекичко примерно до около 1500 оборота се оправя и отива на 900, но като се загледам по отблизо виждам как самата стрелка "трепти" под "трепти" имам в на предвид, че леко ходи нагоре надолу, но в границите примерно на 900-950 оборота, не се покачва повече... Колата е Audi A3 TDi 131hp 2002г Ако съм пропуснал нещо което Ви интересува, питайте! БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!
  8. Благодаря Ви много за мненията ! Радвам се, че има такива готини хора. И все пак, ако някой има нещо да каже по темата е своден, всеки коментар ще ми е от полза
  9. Ами чувам от тук, от там, че не е чак толкова скъпа поддръжката, не знам до колко е вярно затова питам, а относно майстора - ДА, задължително ще я заведа на 2 места даже... Благодаря ти за мнението все пак
  10. Здравейте момчета, пиша в този форум, понеже видях, че има доста хора които разбират, а и скоро ( да се надяваме ) ще ставам горд собственик на А3-ка Ходих на място да оглеждам колата, няма никакви забележки, двигателя работи перфектно. Та, искам да ми дадете едно мнение за Audi A3 TDI, 2002г, 131к.с ... Било то, части, возия, качество, абе абсолютно всичко. Ще съм много благодарен. Ето и малко информация за колата: Допълнителна информация НОВ ВНОС AUDI 1. 9 TDI 131к. с. 6 скорости, климатроник, ел. стъкла, ел. огледала, 6 бр. AIR BAG, ESP система за стабилност, лети джанти 16 цола, 4 бр. нови гуми PIRELLI. Януари 2002 122,500 км Дизел Ръчни 131 к.с. 1900 см3 2/3 врати Сив металик ? ЦЕНАТА Е ОКОЛО 5600 + регистрации и данъци някъде около 6000 .. ? ЗАСЕГА, НЯМА ДА ПОСТВАМ ОБЯВАТА, ЗА ДА НЕ СИ ПОМИСЛИ НЯКОЙ, ЧЕ ПРАВЯ РЕКЛАМА, АКО НЯКОЙ МИ ДАДЕ РАЗРЕШЕНИЕ, ТОГАВА ЩЕ ДАМ ЛИНК!!
×
×
  • Create New...