Jump to content

iwaylo iwanow

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Фолксваген

Персонална информация

  • Локация
    Сливен

iwaylo iwanow's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Сега вече разбрах ! Много ти благодаря за обърнатото внимание !
  2. -Комън рейл-а е от фейс-лифта (2008). И да, Siemens дюзите по 1000 и кусур лева парчето, за които питаш са именно при 170PS 2.0 TDI PD двигателите (до фейслифт-а).Да, рискът с дюзите съществува при всички PD 2.0 TDI със 170 PS. -Добре де, явно, че 170 к.с. мотора няма да търся повече. Това е разговор м/у теб и един колега и останах с впечатление,че тези дюзи са проблемни.А и не ги разпирам напълно всичко защото не съм запознат толкова добре с моторите и затова ви питам да не напрявя грешен избор..;х От едно място чувам,че са добри от друго точно обратното и незнам какво да турся..
  3. Цитиране на предходен пост! Тези помпи и дуюзи много ме притесняват,за сега съм се спрял на 2.0 тди 170-то 2008г. Държа и на това да е двувратка, много ми харесват,НО като прочетох за тези дюзи сименс и направо незнам какво да правя..Благодаря за информацията !
  4. Здравей те. Пиша ви защото съм страшно раздвоен кой от двата мотора е по надежден, от много хора чувам не си вземай 140 пукат глажи проблем с дюзите,вземаи 170 и няма да имаш проблеми. Но реших да ви пиша и попитам след коя година е оправен този дефект или ако има някои читави други не как да ги различа. Благодаря ви предварително !
×
×
  • Create New...