Jump to content

mill4a

Members
  • Мнения

    250
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от mill4a

  1. Здравей, търся преден капак,преден ляв калник,предна броня и очиларка за А4 Б5 1,8Т,ако има сиви:)
  2. Здравей, търся преден капак,преден ляв калник и предна броня с рогатките. Ако ги имаш дай контакт да се разберем нещо. 0876333806 Милен
  3. Здравей, за А4 Б5 '98г. ми трябват предна броня,преден капак,ляв калник и очиларката за перките(1,8Т) мисля ,че има значение мотора.
  4. Фаровете са ДЕПО,единият има забележки-едната пластинка за захващане е лепена и вътре има малко отчупено парченце от рефлектора което не пречи по никакъв начин на функционирането им.Стоповете са оригинални и също са с забележки които се виждат на снимките. Намират се в София. 0876333806 Цена комплект фарове+стопове 50лв.
  5. Понеже и мойта оптика е проблемна,след няколко почиствания чете и след месец спира та-някой правил ли е интервенцията със смяна на оптиката(окото) да поясни малко къде,как,какво,колко излиза като цена?
  6. Изгорели бушони се оказа проблема
  7. Продавам комплект джанти 19'от Ауди А8.Нямат кривини или заварки.Състоянието им е добро и видимо от снимките.Със капачките са си. Цена 600лв. Намират се в гр.Левски. За страната може с куриер. за връзка 0877746720 или на Л.С.
  8. Сега си изрових и отворих кутията с комфорт модула-няма и следа от влага камо ли вода Откачих буксите и после ги закачих-сега и от ключа не искат да се отворят стъклата.
  9. Здравейте колеги, след вчерашен ремонт и съответно откачане на акукулатора а после и измиване на двигателя стъклата не се отварят от копчетата.Изчетох теми за комфорт модула и намокрянето,но моят мисля,че работи.Стъклата в момента мога да ги свалям от ключа дистанционно.Също така се свалят стъклата от копчетата,ако вкарам ключа в ключалката на шофьорската врата и го оставя завъртян в ляво или дясно. Някой има ли идея дали е може да работи частично този комфорт модул или си гори напълно....? Дали трябва да се направи някаква адаптация за да се свалят нормално стъклата от копчетата.
  10. Аз съм с табло от S6 сложено на А6 2,5ТДИ,99'г.!!! Възможна е смяната с малко играчка и препрограмиране. Направи ми го Тошко от Пазарджик(съфорумец).
  11. Джантите са модел от А8 мисля,но са карани на А6 С5 без проблем.Имат зимни гуми Мишелин 225/45/17 с ДОТ 07,но имат доста грайфер. Цена 300лв с гумите и без тях.... На едната капачка и е паднала ламаринката с емблемката. За повече подробности и снимки на имейл. Намират се в София,на автомивката на Дж.Баучер 1 Тел. 0876333806
  12. Здравей, харесват ми джантите,но ми се струва,че не са оригинални....а ЕТ-то е 45:) Гумите не ми трябват по принцип а и това е доста висока цена за Неоригинални джанти.Но това р само на пръв поглед.Може ли снимка отзад на спиците със щампите и надписите и ще разбера със сигурност дали са оригинални.Ако са ще се договорим нещо и може да ги взема.
  13. Предпочитам модела с 5 спици,но мога да приема и други предложения. Предложения тук в темата.Като харесам нещо ще се свържа с продавача
  14. Един голям + и от мен.Разбират си от работата момчетата :bia:/>
  15. mill4a

    audi A6 3.2 fsi 2005

    Тази иконка е за автоматичното сверяване на часовника от кулата която се намира...... мисля ,че беше във Франкфурт на Майн.Явно си поизгубил за момент обхвата.На мен ми направи впечетление,че като ходя към Варна и изчезва обхавата:dance:/>
  16. mill4a

    ФАРОВЕ A4 B5 facelift

    Аз съм слагал такива преди около пет години.Купувах ги тогава от Интер*ар за 340лв.Без машинки,сложих машинките от старите си фарова.Светят(с ксенон) доста по добре от старите и скоро си виждах колата....не са потъмнели и изгорели))
  17. По точно за тази обява Моят сайт Това табло не се ли слага след 2007г. Има ли много проблеми с газова уредба на този моотор:steinigung:/>
  18. mill4a

    Навигация за Audi A4 B7

    RNS-E е твоето устройство ако искаш да имаш наистина пълноценна навигация.Има актуални карти за България.... За другата няма карта за БГ и е едно цветно радио всъщност:zustimm:/>
  19. Никой ли няма впечетления от този мотор колеги:steinigung:/>
  20. Да уточня, става въпрос за 3.7 от 2003-2005г. 280к.с..
  21. Колеги насочил съм се към по голяма кола с бензинов мотор. Какво ще кажете за този мотор 3.7 на А8.Ккво да гледам като евентуални проблеми и какви са изобщо проблемите за този мотор.
×
×
  • Create New...