Jump to content

Georgi_86

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Georgi_86

  1. Georgi_86

    Дросел клапа

    Здравейте отново. Поръчах въпросната дросел клапа,но вчера както си карах ми светна и символа за Партикел филтъра. Опитах да направя това което пише в книжката, да карам 15-20 мин. на по високи обороти, но за съжаление символът не изчезна, а дори по лошо... колата влезе в авариен режим. Възможно ли е заради дросел клапата колата да не може да влезе в режим за почистване на Партикела и от там да отчита грешка и да минава в авариен режим?
  2. Georgi_86

    Дросел клапа

    Благодаря много. Лек ден
  3. Georgi_86

    Дросел клапа

    Не знаех,че се движи на зъбчета. Щом е така няма смисъл да се разглобява. Нова е най-добрия вариант. А по принцип трудна ли е смяната и ако евентуално си я правя самичък ще иска ли адаптация?
  4. Georgi_86

    Дросел клапа

    Здравейте колеги, нов съм в форума и доста се порових да прочета за проблема който имам,но това което намерих беше малко. Та по темата... На скоро ми светна Cheka и след диагностиката се оказа,че дросел клапата е запецнала (ако мога така да се изразя) на 82% демек не работи. Въпроса ми е следния. Възможно ли е да е замърсена и поради тази причина да не отваря и затваря? Някой пробвал ли е варианта да се разглоби и евентуално ако е замърсена да се почисти? Става въпрос за 2.0 TDI 143 p.s. Благодаря ви предварително!!!
×
×
  • Create New...