Jump to content

webmaster

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от webmaster

  1. Здравейте колеги решил съм да започна проект по тунинговане колкото и трудно да е това начинание . От град Троян съм и в едно село близо до града две момчета разфасоват Аудита . Въпросните хора имат всичко нужно , всякакви части от всякакви двигатели на Ауди . Въпроса ми е следния , може ли да закупя турбина с дюзи и разпръсквачи от мотор 2.5 като след това те да бъдат монтирани на моя скромен 1.9 + настройка на компютъра , премахване на DPF и EGR (физически и софтуерно) . Някак си съм предубеден относно чипосването така че това отпада като опция . Нека всеки компетентен по този въпрос да изкаже мнението си .
  2. Ползваш ли добавката за масло , аз взех "Една стъпка максимум" , но не съм усетил разлика в поведението на мотора . Дай мнение .
  3. XADO Atomic Oil 5W-30 504/507 Хадо една стъпка максимум 4 литра масло e по евтино от добавката
  4. Опира да се научим как се зацепват ремъците и да си ги обслужваме сами
  5. Аз ги смених на 1-ви Август , тоест е трябвало да го занулят най вероятно . Естествено пишман майстора явно не го е направил . Сложих преди месец добавка Хадо - Една стъпка максимум . Няма как да съм прецакал маслото тъй като и маслото е на Хадо нали ?
  6. Колега от Троян съм искам да те почерпя , но няма как гледам че си от Варна . Благодаря ти много . Може ли да обясниш какво означава този сигнал . Четох нещо , че трябвало да се сменят масло и филтри .
  7. Здравейте моля за обяснение как да нулирам/премахна проблема . Проблема е следния :
  8. Здравейте колеги колата е Ауди А3 1.9 тди 2003 година . Днес отидох до Троянския манастир , оставих колата на сянка и като взех да си тръгвам при запалването Стрелката на оборотомера застана между 0 и 6000 оборота . Гася после паля и пак същото изпълнение . Скоростомера си е добре , но този оборотомер издаде багажа . Движи се само в този диапазон и като я угася остава на 6000 оборота . Дано някой да е компетентен по този проблем . Поздрави на всички .
×
×
  • Create New...