Jump to content

borisovm

Members
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от borisovm

  1. Колеги някои да даде съвет къде мога да откарам аудито 1.8т AJL мотор че имам проблеми с налягането и вакумите и не го хващам, също така и картерната вентилация трябва да се прегледа ... Всеки севет е от полза
  2. Продавам окачване BOGE 1ВЕ- заводското спортно свалено от Ауди А4 В5 авант 1.8ТQ 1999 година facelift в добро състояние. Комплект предни и задни амортисьори Цена 100лв - договаряне.
  3. здравейте Спас, имате ли всмукателен колектор за audi а4 Б5 1.8т код на мотора AJL ако има някакво значение?
  4. borisovm

    Турбо А4 1.8т 180к.с.

    Здравейте колеги, някой от Вас да може да помогне да премерим колко надува турбото на мойта кола , ще бъда доста благодарен. От София съм така че и предложения за сервиз също биха били полезни. мотор 1.8т AJL 180к.с. Мерси предварително
  5. borisovm

    Проблем ауди 1.8т AJL

    Колеги Юве Брадърс как ви звучи като сервиз .... моля да предложите нещо
  6. borisovm

    Проблем ауди 1.8т AJL

    Да сори от София съм Младост като отправна точка
  7. Здравейте Колеги, Искам да се обърна за помощ към Вас. Имам по долу опсаният проблем с колата. Колата е А4 фиес-лифт 1999 1.8т AJL 180к.с. Колата не работи равномерно и мени оборотите доста често. Има загуба на мощност в ниските обороти. Колега диагностицира загуба на налягане в системата или просто гълтане/влизане на въздух в системата, от което респективно се получава обедняване на сместа , по висок разход и никакъв вървеш. също така бе диагностицирано пробел с блоу офф клапана. (проблем с ламда сондата няма работи нормално, но при навлизането на допълнително въздух в системата и неуспешното регулиране на сместа от ламбдата компа автоматично я изключва при достигане на 25%) Тъй като аз не съм на ясно с нещата бих искал за съвет или помощ за отстраняването на проблема, примерно препоръка при колега при когото да отида или определен майстор който да ми обърне внимание. Благодаря на всеки който се включи.
  8. Лошо, значи тъй както се вижда остават варианти 1 или 2. някой да знае къде могат да помогнат с един от вариантите Вариант 1) Софтуерно елиминиране на ламбда сондата - незнам какъв ще е офекта на газ; Вариант 2) Има залъгалки, които представляват малко парче катализатор, в който се завива ламбда сондата - струват около 60лв
  9. Колега и моят мотор е с една ламда сонда и целия проблем явно идва от нея. бих направил това което Ole е предложил във вариянт 3 но незнам дали би сработило при мен защото той не е специфицирал дали става дума за мотор с 1 или 2 ламда сонди. Също така ако имате опит с някой майстор който да направи такава манипулация ще съм благодарен. Мерси.
  10. Колега Ole, само да направя една вметка че мотора ми е с една ламбда сонда а не като на другите АЕБ с 2 ламбди. да предполагам ли че същото нещо във вариянт 3 важи и за мотор като моя AJL? и последно ако е възможно да ме насочиш къде в София мога да направя тази манипулация Благодаря отново.
  11. Колеги смятате ли че това е нормална графика на Лабда сонда ? за инфо само по хоризонталата е времето 60 секунди, а вертикалата е Волтовете на Ламбдата . Ако модератора смята че темата не е за тази част от форума бих желал да бъде преместена. Благодаря !
  12. това са резултатите от Ваг Ком.... ако може някой да даде некво инфо и да ме насочи...към някой майстор. колата е а4 1.8Т AJL 180hp.
  13. Цитиране на предходен пост! Много благодаря за инфото. от изброените по горе най-добре ми звучи Вариант 2). Може ли да ме насочиш към място в София където може купя тази залагалка и някой да ми я монтира
  14. Здравейте Колеги, става дума за Ауди А4 99 1.8Т AJL, след ходене в сервиз за отстраняване на определен проблем , катализатора на колата беше отстранен без моето знание. ефекта от това се отразява в грешни данни подавани от ламбда сондата към компютъра на колата. това обаче пречи на газаджиите да настроят газовата уредба която се оказва че работи с данни от компа на колата. Та въпроса ми е как може да се оправи дефекта след махането на катализатора? тоест може ли да се програмира компа да отчита данните от ламбда сондата или нещо подобно, и ако да при кога да отида като майстор да помогне Мерси!
  15. Купувам фарове за А4 фейслифт 99-00.
×
×
  • Create New...