Jump to content

Bosegilias

Members
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Bosegilias

  • Рожден ден 1.08.1974

Друго

  • Kaра
    A6 C4 AEL

Персонална информация

  • Пол
    Male

Контакти

  • Skype
    tsvetanpapata

Bosegilias's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Резултата е 100% положителен. Благодаря за бързото и компетентно съдействие , тук специалисти по сервизите чак се произнесоха че мотора влизал в авариен режим като махнеш буксата и за това се пускал компресора - на въпроса от моя страна защо като го пускам и спирам климатроника без да е вкарана буксата в температурният датчик съответният работи , ме гледаха като телета. Просто испанец монтьор , негър скиор и жена шофьор - НЕМА ( всяко правило си има изключение де ) Още един път Благодаря и за пореден път доказваме , че Българина си е Българин
  2. Ахм , благодаря ще изчакам ако можеш да споделиш със сигурност кой кабел да батисам Цитиране на предходно мнение!
  3. Благодаря за инфото. Наистина полезно и ясно . Да вметна че ми искаха 130 евра за датчика в официалне сервиз на Ауди ( в Испания живея ) . Все пак да не забравяме че съм Българин и 35 години съм раснал в Родината . Отидох до Пешо в моргата и го свалих от ААТ мотор ( 1:1 е между другото и на визия и като номер ) а дай 5 евра и се кефи ми вика ... е явно няма да се кефя . Поне на този етап не ми свети че е прегрял мотора както с предишният датчик . Споменаваш за изолиране на управлението на климата от самата букса , там са три кабеляка , предполагам че при всички ни са едни и същи цветовете , ако стрелнеш кой цвят да резна ще съм ти много благодарен . Другият вариант е да си играя да тествам , само дето не съм страстен любител на незнайните тестове Цитиране на предходно мнение!
  4. Мне , не съм разместил нищо , да дообясна мотора е АЕЛ ( ако има значение ) . Датчика е 1:1 като при ААТ Цитиране на предходно мнение!
  5. Именно за този датчик искам да попитам. Светна ми лампата на таблото ( температурата си отчита нормално ) в разширителният съд - антифриз да те удави . Да отбележа че паралелно с появяването на този проблем - климатроника отказа цигарите ( не иска да зацепи ) . Смяна на датчика с нов - всичко е ток и жица НО климатроника не иска да зацепи , да отбележа , че като махна буксата от датчика климатроника е на 6 , ам пък няма показания на таблото за температурата. Вкарвам буксата в датчика и няма климатик ????? Аджеба , знам че сигурно не е най-подходящото място ( идеята ми е че сигурно на друго място трябва да запитам , но тази тема ми се стори най близка до моя проблем), исках да знам , следва ли закачане на комп да изчистят грешките или ... ( много филми съм гледал ). Датчика който съм сменил е 1:1 със старият. Предварително благодаря Наздраве Цитиране на предходно мнение!
×
×
  • Create New...