Jump to content

Jordan.Mihnev

Members
  • Мнения

    66
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от Jordan.Mihnev

  1. Ако не се бъркам има един основен въздуховод на който има нещо като клапан както казва колегата този който е под таблото и разпределя на каде да отиде въздушната струя . каогато сменя посоките се чува едно ТУП и да речем започва да духа на стъклото за да го избистри според мен този клапан не се отваря или поне не правилно , казваш замръзнала е трабата а да не да е замръзнал и клапана и съвсем леко да отваря само на въздуховода за стъклата , днеска ако си се качвал задухаха ли ? какво казва и ваг кома ? че ми стана интересно :)

  2. Страхотно предложение колега но не мога да го приема защото -

    1.Нямам средствата за да я закупя в момента (без работа съм и парите са ми кът)

    2.Моята кора и салона са светли (не искам да развалям както написах малкото хубави неща в нея)

     

    Въпреки тези факти ти благодаря за предложение и отделеното време за да напишеш поста !

     

    Има и допълнение към обяснението кората не е пригодена за заводски говорители ( смисъл напълно изчистена)

  3. В по горния пост над твоя първи пост колегата спомена за корите на задните врати затова е написано така.Ще погледна и ще кажа а после ако може да се измайстори нещо ще снимам за да видите колеги как е станало :)

  4. Не съм с вързани ръце и кората мога да я направя, идеята е друга има ли друг вариант от този да отрежа кората която при мен е запазена и сърце не ми дава да вкарам зегето в нея за да сложа 2 глупави колони колегата

    eic-idimitrov

    написа нещо което явно ме устройва но ми се иска да видя той какво мисли и ми се иска да видя снимки на въпросната ламарина на колата преди да предприема каквото и да било ?

  5. Здравейте колеги имам нужда от малко съвети а дори и предложения!Чудя се дали си заслужава да надупча кората за да сложа два говорителя елипси или някой има други предложения за да мога да запазя кората цяла и въпреки това да ги вградя някъде в багажника примерно ? Става въпроса за А4 Б5 Седан в багажника има 60 литрова газова бутилка ако това ще помогне (не е на мястото на резервната гума ). Отворен съм за всякакви предложения като бих се радвал да запазя задната кора толкова хубава колкото е в момента.Дали някой вече е измислил нещо такова или има идея ? Благодаря предварително :)

  6. http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/65535

     

    и аз съм с същия проблем обаче тук пише че може да има проблем в кабелите по продробно в захранването и от там да идва грешката ? как да направя тази проверка колега каде са му кабелите ако имаш време дори да снимаш да видя с очи ще е супер :) а дано се размина с това

×
×
  • Create New...