Jump to content

simacheto

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A3 1.8

Персонална информация

  • Локация
    България

Последни посетители

446 профилни разглеждания

simacheto's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Дойде време за подмяна на двигател на а3 8л 1.8 20в 125кс. Въпроса ми е следния, ще може ли да бъде сложен двигател от 1.8Т 150к.с на въпросната кола и какво още ще бъде необходимо освен мотора? Колата е с газов инжекцион. Другото питане е дали ще има проблем с органите на реда- при преглед примерно или при прехвърляне в КАТ. Благодаря предварително !
  2. Здрвейте, Имам въпрос, откраднаха ми страничното дясно огледало на ауди а3 8Л 1.8 бензин 125к.с....Та въпроса ми е дали ще стане от същия модел, но 1.6 101к.с ?
  3. simacheto

    Предна решетка

    Благодаря колега, но аз искам кръгчетата да си ги има просто да ги боядисам матово черни.
  4. simacheto

    Предна решетка

    Здравейте, решил съм да си боядисам хромираните кръгове на предната решетка черни.Въпроса ми е да сваля ли цялата решетка и ако да, как ? Разбрах, че първо трябва да се мине с шкурка и после да я боядисам.Ако някой е правил тази процедура да сподели някакво мнение и по-важното как се разглабя решетката, за да изшкуря хромираните кръгове. Мерси предварително.
  5. Можеш ли да разясниш как се настройват тези канали на климатроника точно да показва тези неща ?
  6. Не съм с автоматик, но знам за кое говориш .. И двата реда ги има, но не светят явно нямам такъв датчик или пък не е свързан.Колата е с климатик и мисля, че там не пише външната темп.Пък и ми е мерак да ми я изписва там.Ако някой има идея и е запознат да сподели.
  7. Здравейте имам ауди а3 8Л 98г. Искам да попитам възможно ли е да си сложа датчик, който да ми показва външната температура и да ми го показва на таблото( най-долу под "чековете" дето светят има 2 ленти и мисля, че едната е за това)....Та, ако е възможно къде се трябва да го сложа този датчик и как да го свържа? Благодаря предварително
  8. Мерси, исках да знам ако някой е чипосвал бензин и има опит да си даде мнението..в действителност няма да има и 10 кончета сигурно, може би въртящият момент да се покачи малко повече, но разлика не знам дали ще се усети.
  9. Здравейте, има ли смисъл според вас слагането на чип на 1.8 бензин 125к.с . Ще се усети ли разлика във вървенето, разход и т.н. И къде най-добре слагат чипове - Маднес?
  10. тези пинчета как се изкарват? ако дърпам самия кабел няма ли да се скъса от там и после как да го вкарам в горното гнездо?
  11. Как да им разменя местата като накрая на кабелите има нещо метално като скоби което ги държи ? трябва да купя нова такава букса, ако тръгна да ги дърпам ще се скъсат ? И захранващите кабели са тези с черната букса нали ?
  12. Здравейте, исках да си свържа сд-плейър към колата и го дадох на човек който го е свързал по този начин.Всичко е ок, но не ми се запаметяват песните от където са свършили или пък станцийте на бутоните като ги запаметя.Също не ми чете юсб-то, а на компютъра се отваря без проблем.
×
×
  • Create New...