Jump to content

Potrebitel Emil

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A6

Персонална информация

  • Пол
    Male

Potrebitel Emil's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Не е чипосан.При мен е по различно обаче.Нямам "S" като степен.П Р Н и Д имам и "+" и "-".Ще го погледна другата седмица, защото утре заминавам към морето,Благодаря за отговорите.Ще се види и сподели какво е.
  2. .Проблемът се състои в това, че след тръгване на директна(D) автомобила сам минава в ръчен режим на превключване и държи първа степен за малко, след това сама си връща на автоматичен режим и всичко е наред.Това беше до преди няколко дни.Започна и докато се движа и съм набрал скорост(50-80km/h просто пример) пак сама превключва на ръчен режим и започва да реди скоростите от горе на долу докраи.Трябва да спра и пак минава на автоматичен режим.Закачахме я на компютър, нямаше никакви грешки.Обслужихме скоростите, но проблемът си остава.В един сервиз ми казаха, че проблемът е от платка на скоростния лост(тази платка давала сигнал на "мозъкът" на скоростите).МОЛЯ помагайте, не искам да пребия някой ня пътя, заради тази кочина. Автомобилът е Ауди а6 2002г 2.5 тди.Ако имате нужда от друга информация - питайте и ще кажа.
  3. .Проблемът се състои в това, че след тръгване на директна(D) автомобила сам минава в ръчен режим на превключване и държи първа степен за малко, след това сама си връща на автоматичен режим и всичко е наред.Това беше до преди няколко дни.Започна и докато се движа и съм набрал скорост(50-80km/h просто пример) пак сама превключва на ръчен режим и започва да реди скоростите от горе на долу докраи.Трябва да спра и пак минава на автоматичен режим.Закачахме я на компютър, нямаше никакви грешки.Обслужихме скоростите, но проблемът си остава.В един сервиз ми казаха, че проблемът е от платка на скоростния лост(тази платка давала сигнал на "мозъкът" на скоростите).МОЛЯ помагайте, не искам да пребия някой ня пътя, заради тази кочина. Автомобилът е Ауди а6 2002г 2.5 тди.Ако имате нужда от друга информация - питайте и ще кажа.
×
×
  • Create New...