Jump to content

baghira

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4 1.9TDI

Персонална информация

  • Локация
    Бургас

baghira's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря ти, колега. Ще я погледна. Цитиране на предходен пост!
  2. Майстор замери масления датчик и установи, че не дава правилни параметри. Смени го с нов и засега лампата не е светнала. Вероятно това ще се окаже. Ако отново светне ще знам да го отворя веднага. Благодаря ви!
  3. Аз нямам счупване на пластмасата на щеката, но ме съмнява запушвате на цедката на маслената помпа от несмяна на маслото. Възможно ли е да се изчисти с промивка на двигателя с трансформаторно масло или иска задължително отваряне?
  4. Аз наскоро купих A4 1.9 TDI 1999 г, и имам същия проблем. Смених датчика на маслото, но лампата продължава да пресвятка. При теб какво се оказа?
  5. baghira

    грешка масло

    Там е работата, че не мога да го хвана кога го прави. Карах Бургас-Русе и малко след Горна Оряховица започна да ми свети лампата. На връщане през целия път не светна. Вчера карах Бургас-Айтос и малко преди Айтос започна да свети. По пътя обратно не светна.
  6. baghira

    грешка масло

    Здравейте, колеги! Преди месец си взех А4 1.9TDI 1999г. Внесена е от Италия. За сега колата работи добре, но се случва нещо странно. Понякога на таблото ми светва лампата на маслото, а в двигателя имам масло. В началото го правеше постоянно, но след като масторът смени датчика на маслото го прави от време на време. Някой знае ли от къде може да идва това?
×
×
  • Create New...