Jump to content

gtx42r

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от gtx42r

  1. Ще отида, само да го отворят, че само там им имам доверие
  2. благодаря за изчерпателния отговор да допълня само че няма тресене и странни шумове
  3. Сервизът скоро няма да работи. След по-добър оглед се вижда че гумите стоят на една страна. Колелото което пое удара(задно дясно) е влезнало с долната част навътре, а лявото задно колело е с долният край навън. Воланът стои леко на криво, но не мога да си обясня защо, при положение че ударът е отзад... Ако някой може да сподели коя част би била най- засегната..
  4. Здрасти момчета! При сваляне на всмукателния колектор и при слагането яко ли трябва да се затягат болтовете? 1.8Тъ
  5. Гледах я отдолу-тампоните са здрави, не се вижда нищо изкривено... ще я метна до сервиз за ходова част...
  6. Здравейте колеги. Онзи ден се завъртях с колата и задната дясна гума се удари в бордюра. Скоростта на удара беше около 15-20км\ч. На пръв поглед не се вижда гумата да е наклонена или изкривена(само джантата е леш), но при ляв завой усещам, че нещо не е наред - тръгва да поднася задницата или презавива( не знам как да го опиша точно), но е странно. Колата е 1.8i quattro. Какво да очаквам сега? ... Благодаря предварително на включилите се в темата.
  7. здравейте От къде може да се намерят неръждаеми тръби за генерация и ква тряя да е дебелината на стената на тръбата? спрял съм се на ф60, ф63 и ф65мм. Как е най-добре да се изгради генерацията, колко резонатори и т.н. матора е 1.8Т. и от какъв материал е фабричната генерация? поздрави
  8. бааа го, тва ша е няква шано повер техника... виж, питай тони келеша или маднеса ша ти отговорят на въпросите
×
×
  • Create New...