Jump to content

Mariqnski

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI 80 B4

Mariqnski's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Сега колеги... да разбирам че ако бутна двигателя, ще стане лошо... и ще ми стъпи на много пари.... да не говорим за пребоядисване и т.н ... ? Да се хващам ли на хорото... ?
  2. Здравейте колеги! От няколко месеца ми се върти идеята да си направя цялостен ремонт на ауди-то вместо да си копувам друг бирник като а3 1999 или а4. Колата има доста забележки по външния вид от към боя, за това от там да започнем пребойдисване. След това, задните амуртисьори са "клекнали". Предница е за цялостен ремонт, или иначе казано цялото окачване. Следващото нещо е двигателя. Има теч покрай семерина на скорустната кутия и двигателя, поне мисля че е от там. И ми се струва че би било хубаво да се отвори целия двигател и да се сменят гумучки гарнитура и т.н А да, б4 2000кубика 115 коня АБК двигател, края на 1992. Също така, ако направя всичко това бих искал да добавя някой глезутии като например табло с бод от а3 или а4 с датчици за температура врати и т.н... И забравих, джанти 16 на ауди с ниско профилни гуми ( например) Споделете колеги да се хващам ли да правя тази щуротия и колко ще ми излезе 2000-3000 лв? В момента съм в русе и ако има някой колега от тук да сподели за сервизи, майстори и цени.... Чакам мнения!
  3. Колеги от вчера при моята б4 се показа следния проблем. Бях със летните галоши и трябваше да кача един баир. Боксувах малко докато го кача и ми светна лампата за ABS. После изгасна, малко преди да се прибера пак ми светна лампата и цялото ми табло "умря" светна всичко по него все едно е на контакт... Отбих, изгазих и пак запалих, всичко добре, след 2-3 мин пак същото. Забелязах че и парното не работи на 100%, мигачите ми отказват също ..... ??? Моля кажете какво се случва???
  4. Привет! Нов съм в областта на ауди и затова ще ви задам няколко, може би глупави въпроси .... Та, АГУ е добре регулирана. Като загрее си държи на 900 оборота както на бензин така и на газ. Превключва на газ на 2200 оборота. Пали на бензин. Трябва ли да оставя, двигателя да загрее добре преди на включи на бензин. Възможно ли е с тъпите ми действия да трупам грешки в компютъра на колата ? Принципно паля на бензин оставям я 2-3 мин, тръгвам лек полек и на 2ра настъпвам на 2200 оборота и съм на газ ....
×
×
  • Create New...