Jump to content

Ynwa13_

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi

Ynwa13_'s Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11394905334385460&slink=7vvo3s Мнение за това Ауди, според вас заслужава ли си ? Естествено от снимки не може да се каже на 100 % но .. поне от това, което виждате ?
  2. А някой може ли да ми отговори на следният въпрос .. 1,8 - 125 коня или 1,8Т 150 коня .. подръжка, разлика във вървежа и разход на гориво ? Имаше една подобна тема но е доста стара .. а и доста противоречиви мнения ..
  3. Здравейте .. 1. Успех с търсенето, дано намериш нещо " читаво " 2. От Японските коли ми харесва Хонда Сивик .. 3. Все пак си мисля че за тези пари .. 3-3500 и с доза късмет може да се намери що годе добра а3-ка .. или голф4-ка Аз също до 3500 мога да дам ако е с ГИ .. ако няма гледам да е до 3000 .. за да успея да и сложа Инжекцион
  4. Благодаря и за другото предложение от колегата ! Да но ако дам 3 и нещо за колата и както искам и газ да сложа .. още около 1000 и обслужването и отива над бюджета ми се струва .. http://www.cars.bg/c906875 .. хвана ми окото тази обява ти какво ще кажеш ?
  5. Аз продължавам да се надявам,че мога да намеря някоя а3-ка до 3 бона и нещо .. мисля ако случайно намеря, дори и да не е на газ ,, в последствие да отделя и пари за газ . Просто искам а3-ка или Голф 4-ка .. мисля си че разликата е почти никаква .. Иначе като мотор на Ауди - 1,6 / 1,8 или 1,8Т .. четох, че 1,6 гори колкото 1,8 и била бавна и тромава .. Не знам и аз вече .. нацяло се обърках, когато съм свободен постоянно коли гледам и нищо не ми хваща окото .. или ще е " куцо " или ще е над 4 бона ..
  6. В момента карам комби ( на баща ми ) и .. искам нещо по - малко точно като А3-ките и Голф 4-ките но не и прекалено малко като Рено Клио примерно .. Много красиви коли са а3-ките но не вярвам да намеря нещо добро за тази цена .. същото се отнсася и за голф 4-ките ... имам предвид да дам 3 бона за колата и още 2 да я оправям после .. ест, че като се купи почти на всяка кола има нещо за сменяне но да му мяза .. Цитиране на предходен пост!
  7. Нещо такова ще трябва да е .. а за 2-та Голфа какво ще кажеш ? Другото което е, че така и да се гледат .. друго си е да се види в сервиз .. Цитиране на предходен пост!
  8. Другите коли които така ми допаднаха са тези 2-те .. какво ще кажете ? http://www.cars.bg/c829984 http://www.cars.bg/c891325 Благодаря предварително !
  9. Да, така е .. намерих няколко но от снимките .. не мога да преценя абсолютно нищо .. някой ако е виждал някое от тези : http://www.cars.bg/c880476 http://www.cars.bg/c853596 http://www.cars.bg/c840806 http://www.cars.bg/c882456 ?
  10. Най - важното е да е в добро състояние, да има газ инжекция и да ми харесва отвътре като интериор Сега гледах една Корса но .. най - хубаво да се види на място .. иначе за Сивик, Пунто, Корса, Астра, Саксо какво ще кажеш ? Като се има в предвид, че ще се кара доста извънградско май тези малки коли ще се мъчат Цитиране на предходен пост!
  11. Гледам вече всичко .. защото явно бюджета е нисък за а3-ка Пунто, Сивик .. абе да е в добро състояние да е икономична и да има що годе добра мощност, а не да е умряла .. това е важното .. за съжаление няма да е а3 Цитиране на предходен пост!
  12. Ясно, то е ясно, че няма кола 2-ра употреба която като я вземеш да караш 50-100 хиляди км без да барнеш нищо .. всяка си има проблеми, все пак са на по 200-250 хиляди километра ..Въпроса е да намериш такава с най - малко проблеми Иначе Благодаря отново за отговора, не знам и аз какво да правя Цитиране на предходен пост!
  13. Благодаря за бързите отговори .. за съжаление няма да е Ауди а3 .. поразгледах за Сеат Ибиза .. и като че ли има малко по - добри оферти, не изглеждат умрели, както Аудитата на тази цена ? Мнението ви за тях ?
  14. Здравейте ! Според вас може ли да се намери що годе прилична а3-ка с ГИ .. гледам из сайтовете за обяви на коли има тук там по някое ауди по 3500 но са малко .. и може би са " умрели " Другият вариант е Голф 4-ка .. пак с ГИ като че ли по често се мяркат ? .. Ако не намеря добро Ауди или Голф 4 за тези пари .. мисля да се насоча към Сивик .. Като цяло искам да е икономична и що годе да има някаква мощност а не .. с 4-5 човека и климатик по баирите да се бута Благодаря предварително !
×
×
  • Create New...