Jump to content

bu444

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Opel

bu444's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Първо благодаря за мненията и съветите. Ще проучвам още, но като цяло вероятно или ще задържа засега с покупката на нова кола, или ще проучвам още за други варианти и марки (Mazda 6, Opel Astra GTC). За съжаление няма как да се вярва на никой търговец или частно лице, задъжлително ще минава през сервизи и т.н. Тенкю отново !!
  2. Благодаря ти за бързия отговор. Да - колата е доста стара и да - кичът си е налице. Питах, тъй като не съм карал Ауди досега, а съм наясно, че си държат по-високи цени за продажба спрямо да кажем Opel или Mazda. Иначе забелязах и още 1-2 аудита в съседните автосалони, които изглеждат по-нормални поне по отношение на интериор. Въпросът ми е като цяло дали тези цени са що годе обективни за нашия бг пазар? Иначе е ясно, че примерно в Германия сигурно ще намеря по-евтини. http://valencia.cars.bg/c937965 http://trans-sport.cars.bg/c795065
  3. Здравейте, интересувам се от мнението ви за следната кола : http://www.cars.bg/c878912 Струва ли ви се реална цената за екстрите, които има колата? Отидох да я видя на място само екстериор/интериор - беше в перфектно състояние на пръв поглед. Всичко останало е мистерия засега. Интересувам се дали има вероятност въобще да е читава колата, защото ми се струва твърде евтина за екстрите и вида, който има.
×
×
  • Create New...