Jump to content

ssaasshhoo

Members
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от ssaasshhoo

  1. ssaasshhoo

    19ки джанти на 4Ф

    Благодаря колеги,извинете за дилетантските въпроси,още ще питам
  2. ssaasshhoo

    19ки джанти на 4Ф

    Колега моите са 255/40/19 по-горе писаха че не е според препоръчания размер,та въпроса е може ли скоростомера да не отговаря на реалната скорост.
  3. Колега преди 6 месеца си взех такава,италянка,както каза колегата по-горе слабата част им е охлаждането.Писал съм във форума изхвърли ми антифриза и един месец бях пред инфарктно състояние.Размина се безобидно термостат,но преди това чух всякакви версии.Та съвета е провери историята в някой сервиз ако е имало нещо сериозно като ремонт мотор почти задължително ще излезе в системата.
  4. ssaasshhoo

    19ки джанти на 4Ф

    Не можеш да използваш мощноста,вдига обороти не "закача"трябва да играеш с газта за да включи компа,но човека го прави по-добре и все пак не се състезаваме Цитиране на предходно мнение!
  5. ssaasshhoo

    19ки джанти на 4Ф

    За скоростната ли говориш и какъв е проблема.Наистина има секунда секунда и половина забавяне но не мога да преценя винаги съм карал ръчна
  6. ssaasshhoo

    19ки джанти на 4Ф

    Абе не те тежат толкова,ама след зимните 17ки се усеща ,но пък визията ме вдетенява. Такива взех тънко
  7. ssaasshhoo

    19ки джанти на 4Ф

    Колеги сложих 255/40 19ки перфектно седят но да призная малко тежат дори и на този мотор
  8. ssaasshhoo

    19ки джанти на 4Ф

    Колеги,и аз минах на 19ки ето снимка
  9. ilianeca засега съм го засичал веднъж на магистралата 170-230 среден разход 13.7 без крайсерска скорост газ спирачка
  10. Благодаря Митцубиши,днес се видях с Илия,каза ми че чакал да отиде в Италия на обучение за 6 цилиндровия ТФСИ.Пробата в Севлиево се е оказала неуспешна,а те са го правили с някакви варненци(били нещо като обща фирма)Благодаря за отговора,за сега ще си я карам така и много ме КЕФИ
  11. Колеги от вчера съм ваш такъв,сдобих се с А6 4F фейслифта 2009 3.0 TFSI с идеята да й сложа газово.Питах газаджията на изхода към София до Лукоил мисля че е Иван (става дума за град Бургас), но той ми каза ,че за сега е невъзможно на този мотор правили тестове в момента и софтуера щели да му го пратят към февруари.Въпроса ми е къде в Бургаски регион могат да ми поставят газово искам най- добрия вариант(изминавам месечно 3-4 к).Видях саъта на хората от Севлиево,но както каза колегата по-горе далече е за отстраняване на проблеми .
×
×
  • Create New...