Jump to content

ratrior

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4

ratrior's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Добър вечер, колеги, имам Ауди а4, 1.9тди, 116к.с., 2001г. и проблем с диагностиката на мотора.Преди време ми бяха премахнали имобилайзера и от тогава не мога да се свържа с модула на двигателя.Искам да помоля, ако някой е наясно как мога да оправя проблема и да мога да се свързвам отново към модула на двигателя, да ми обясни. Благодаря предварително на отзовалите се.
  2. Здравейте, колеги, преди време си бях загубил единствения ключ от колата и ми се наложи да извикам ключар, който да ми разреши проблема.Та човека отиде и направи нов ключ, обаче ключа беше обикновен без дистанционно. Колата е А4, 2001, фейслифт, вече е с премахнат имобилайзер. Интересува ме мога ли да си поръчам ключ с чип, който да занеса само да ми се изреже, след което сам да си подкарам дистанционното? Благодаря предварително на отзовалите се колеги!
  3. Добър вечер, колеги, имам Ауди а4, 1.9тди, 116к.с., 2001г. и проблем с диагностиката на мотора.Преди време ми бяха премахнали имобилайзера и от тогава не мога да се свържа с модула на двигателя.Искам да помоля, ако някой е наясно как мога да оправя проблема и да мога да правя отново диагностика, да ми обясни. От малък град съм, в който няма хора с нужните познания, а колата има проблем със запалването и не мога да я придвижа до никъде.Благодаря предварително на отзовалите се.
  4. Здравейте, колеги, интересувам се, възможно ли е да се сложи километражно табло с големия фис дисплей на мястото на табло с малкия дисплей на А4-ка 2001г, 116 к.с., фейслифта? Ако е възможно, то сложна ли е процедурата и знаете ли как или къде може да се направи? Благодаря предварително на отзовалите се колеги!
×
×
  • Create New...