Jump to content

mladshy

Members
  • Мнения

    87
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от mladshy

  1. Ще ги сменя пак, но незнам дали е от тях, защото бензина е на тази страна където е надписа "Бош". Възможно ли е да избива от тези двете дупчици ( едната между болтовете и другата под "Бош"). Иначе като взимах пръстените ми твърдяха, че са за високо налягане, масло-устойчиви, издържали на висока температура и бензина не им влияел. Ще потърся от друго място.

  2. Здравейте колеги. От известно време от датчика, който се намира на мех.инжекцион върху въздушния филтър ( незнам как се води), ми избива бензин (малко, но има). Смених о-пръстените, но продължава да сълзи. Въпроса ми е подлежи ли на ремонт или ако е от високо налягане откъде да започна да търся. Иска ми се като отида в сервиз да кажа какво конкретно да правят, защото сегашните майстори само като ми видят двигателя и ме пращат да си ходя.

    IMG_20230314_092512.jpg

  3. Здрасти колега, трябва ми за а6 ц4 помпата за задната пръскалка, изолацията на предния капак и моторче за ел.стъкла предно дясно и задел ляв стоп (червен)

  4. Здравейте колеги. Няколко дни след като смених дроселовата клапа започна доста да пуши и да мирише. Пушека ми се струва че е бял, затова реших че е от обогатяването на сместа и смених и ламбдата (втора ръка),но проблема си остана. Странното е че пуши като загрее, на студена двигател не се вижда нищо. На газ не се вижда да пуши само мирише. Ако някой е имал подобен проблем ще съм благодарен за евентуални мнения и идеи за да си реши проблема. Колата е a6 c4 ace. Благодаря ви предварително.

  5. Здравейте колеги. Хидравличния маркуч, от помпата към рейката, почти се е извадил от цилиндъра на тръбичката при рейката и капе. Питането ми е: ако го нагрея ще мога ли  да го натъпча и ако успея мога ли да го стегна със скоба. Ако трябва да го свалям ще ми трябва ли канал/ стенд или може и без тях.

  6. Здрасти колега.За Ауди а6 ц4. Имаш ли още лявото огледало(ако е с ел.прибиране), лявото рамо за чистачката и левия стоп(ако е червен).Маншона на петата врата, през който минават кабелите.

  7. Здрасти колега. Имаш ли още лявото огледало(ако е с ел.прибиране), лявото рамо за чистачката и левия стоп(ако става за комби), а и този датчик под дроселовата клапа(за ace).Маншона на петата врата, през който минават кабелите.

  8. Здрасти колега, да имаш тройното маркучле,което е точно преди стъпковото моторче на А6 C4  мотор ACE, шофьорското огледало с ел. прибиране, моторче за задната чистачка заедно с рамото и ляв стоп(червен).

  9. Здрасти колега. Интересува ме имаш ли читава рейка за А6 Ц4 2.0-140 коня,ако има значение. Ако имаш ценичка и още ляво ел.огледало с прибиране. Мерси предварително.

×
×
  • Create New...