Jump to content

s1lv3r40

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    a6 3.2fsi s-line

s1lv3r40's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. s1lv3r40

    3.2fsi Carbon Build-up

    Просто работата на двигателя не е нормална, и по-специално на около 2000 оборота при натоварване, вади много умрял звук. Няма записани грешки, които да водят към други симптоми.
  2. s1lv3r40

    3.2fsi Carbon Build-up

    Здравейте, Търся сервиз, добър механик който може да се справи с този проблем. Намерих стари теми във vw форума, но нищо конкретно. --------------------------------------------------------------------------------------------------- http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=5&t=300785 В тази тема много добре е описан проблема а и препратки към други сайтове. --------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------------------- Намерих и тази фирма, която предлага почистване на въглеродните отлагания: http://ecoproject-bg.com/bg_BG/biogas-installations/ Но днес като им звъннах, се оказа че са преустановили дейноста си, за тази услуга. --------------------------------------------------------------------------------------------------- Намерих и видео, в което е показано как точно се прави ръчното отстраняване на въглеродните отлагания. Ще се радвам ако някой има идеи по въпроса. Поздрави
  3. s1lv3r40

    Въпроси за А6 (4F)

    Здравейте колеги, От скоро съм собственик на Audi A6 C6 3.2FSI qauttro 2006 година. Бихте ли ми препоръчали добър сервиз за моят бензинов двигател. Имам нужда от диагностика. Искам адекватно разрешаване на проблема, тъй като ходих на няколко места и не получих конкретен отговор или решение на възникналите проблеми.
×
×
  • Create New...