Jump to content

DJ0

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Мнения публикувано от DJ0

  1. Колега закупих си дюзи от S3 обаче се оказа, че леглата на дюзите не съвпадат, моите са по-къси и широки докато другите са продълговати.Въпроса ми е от къде мога да си намеря точните легла за дюзите или някой, ако може да помогне с код за самите легла?

  2. Колеги имам следния проблем преди една година сменях съединител (без маховик) малко след като го смених почнаха вибрации при потегляне колкото по-голям баира толкова повече.Отскоро при ускорение от 60 до 80 км колата се тресе адски много на 3,4,5 скорост няма значение колкото повече зор вижда толкова повече се тресе.Въпроса ми е сигурно ли е, че проблема идва от маховика, за да не се вкарвам в излишни филми и разходи.Благодаря за отговорите предварително.Моля не ме препращайте към търсачката изчел съм всички теми и не съм намерил отговора там.

  3. Колеги, след смяна на съединител се чува метално щракане, когато паля се чува после когато съм на скорост и върна газта и подам отново се чува пак.Звука е подобен на разбит шарнир, когато минаваш през дупка на метал в метал.Знам, че тук може само да гадаем, ако случайно някой има някаква идея ще съм благодарен да сподели.Колата така или иначе ще се връща в сервиза просто не искам да ме мотат.

×
×
  • Create New...