Jump to content

stenli111

Members
  • Мнения

    93
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от stenli111

  1. И аз си мисля за менбрани на изпарителя даже вчера и днес докато карам бавно и спра на място я усещам как мирише на газ от менбрани според мен защото досега не е миришела така пък и разхода доста си вдигна напоследък
  2. Извинявам се че не съм оточнил това че съм с обикновена газова слагана в Италия направена кадърно с компютри, емулатори, стъпково мотор че както си трябва. Колкото до ламбдасондата мисля че съм с една ако нещо не греша виждам само една. Да разбирам ли че газта ми е с бедна смес в момента и така карам
  3. Извинявам се но какво е трима? А иначе и 2км да я карам на бензин не я ли обръщам на газ няма никакъв проблем с паленето. Обаче обърнали я на газ и след това започват ядове те. Гасни и се дави.
  4. Здравейте, колеги колата е 1.8/125/авант газ-бензин 97г.Проблема е следния при студен двигател запалва и ако веднага подам газ започват да подат оборотите немаже да се изфорцира някой път гасне ако плавно равномерно и с изчакване подам газ се оправя. След това този про лем изчезва и се появява друг след като съм огасил и веднага или след 5-10 минути запаля веднага угасва следващото палене е задавяна и върти здраво докато дойде на себеси. Проверено не изпуска газ от никаде и друго ако не я закача на газ а само на бензин си пали без проблем и друго пробвах маниполирам копчето и паля деректно на газ пак няма проблеми пали си и вече се чудя от какво може да е мисля си за дюзите да ги извадя и да видя как впръскват или някоя да капе. Ще се радвам кой с квото може да помага. Благодаря предварително. Хубава вечер!
  5. Здравей, не съм преправял нищо на 55 канал проверявам като спре компресора и там е винаги в минус от - 5 е стигало до - 43. Днес я за качих на компютър излезе грешка на прекъсната верига на датчика който се намира в кутията под вилтър купе мисля че се води за вътрешна температура вадих го почистих изтрихме грешката за сега е добре ще по карам така и ако пак го направи ще взема датчик и ще го сменя
  6. Здравейте, колеги колата е А4, Б5 авант, 1.8/125 коня. Проблема е по някой път не винаги миналото лято се случи няколко пъти и едва преди ден се повтори за няколко пъти. Проблема е че показва външната температура в минус градуси между - 8 до - 45 компресора спира и след 10-15 минути всеки път различно включва. Според мен се лигави датчик външна температура този който е на бронята но гледам че върви с кабелите и малко ми е загадъчно как точно се сменя. Ще помоля ако някой е имал такъв проблем и го е отстранил да помага със съвети. Благодаря предварително! Желая ви хубав ден!
  7. Благодаря ви за помощта колеги много ми помогнахте да се справя. Това е крайния резултат
  8. Благодаря ти колега много точно и ясно захващам се да видим какво ще стане
  9. Успях да извадя петата сега остава да измисля как точно да измеря и изрежа пластмасовата конзола
  10. Оригинален е ясно при мен го няма даже и болта значи е здраво законен ще пробвам само с почукване Благодаря ти колега дано се случат нещата
  11. Здравейте, колеги искам да си сложа подлакътник но мойта е без фабрично знам че трябва да изрежа пластмасата между ръчната и пепелника. Обаче немогат да схвана петата разглобявали се по някакъв начин и по какъв начин ще я вкарам под пластмасата ако някой го е правил това нека да помогне. Благодаря предварително!
  12. Благодаря за помощта колеги проблема е решен незнам как точно но разцъках бутоните на плафоните и откачих + -са на акумулатора за десет минути и всичко вече е добре. Нубав ден на всички!
  13. Ок благодаря ще пробвам и ще пиша какво се случва
  14. Благодаря колега ще погледна само не разбрах отзад или в багажника да го търся А възможно ли е от вакуум помпата на централното да е платката с най-различни те кабелчета ако я изключа от захранването нещо като ресет дали няма да се оправят нещата
  15. В какъв смисъл да са включени бяха и пак ги оставих в положение на отворена врата
  16. Здравейте, колеги до днес нямаше никакви проблеми с плафоните закарах я да я изчистят вътре качвам се тръгвам и гледам всички плафони светят забелязах че плафона на задна дясна врата светеше отворих и видях че че палчето на бутона което натиска вратата се е счупило. Викам си това е проблема купих ново смених го с надеждата че ще се оправи но ови без промяна плафоните остават да светят. Моля някой ако се е сблъсквал с подобен проблем да сподели къде и как да търся решение. Благодаря ви предварително!
  17. Здравейте, колеги неми свети лампата на пасажерските врата и в краката.Другите светят като задна дясна свети само като отворя задна лява. Само някой път светва от дясно в краката като замеря на вратата има ток а с фазомера като докосна минуса светва в краката а в момента в който сложа крушка и съберат + и -,или затворя вратата угасва и повече не светва иначе всички платформи по тавана си светват на всяка врата .
  18. Катето трака по съвсем различен начин
  19. Здравейте, колеги започна едно виене още преди да сложа зимните гуми но не можем да установим от къде е точно. Набелязахме преден десен лагер но изчаках да сменя гумите със зимните шума стана още по силен още от 20 започва а около 120 много бучи. Предполагам че защото са с голям грайфер и зимни е нормално да шумят малко .Ама досега трета зима ги карам не е било така. Започна на ляв завой едно луп,луп,луп незнам точно как да го обясня усеща се и фибрация и биене в волана и педалите затова смених десен лагер шума малко утихна но пак го има а това с левия завой си остана. Чудеса дали може да е нещо от гумите или джантите двете предните знам че са криви. Ако разменя предни с задни дали може да се усети разлика или само ще си играя с смяната .Или да сменя и левия лагер незнам какво да правя много е досадно това виене. Някой ако може да помогне ще съм благодарен. Весели празници колеги!
  20. Здравейте, колеги незнам дали моя проблем ще от изтърване на налягането. От няколко дни в момента в който запали подавам леко газ,и си заработва перфектно . На какво ли се дължи това?
  21. Хлопа само по дупки и големи неравности на прав равен път и в завой няма никакъв проблем
  22. Здравейте, колеги започна едно хлопане отпред в ляво оказа се преден горен носач,и тампона на задния горен. Смених ги но остана леко хлопане което постепенно се увеличава. Пак отидох при монтьора който ми е приятел и не намерихте никаква причина за това тракане всичко е наред,няма луфтове . Ако някой има идея какво се случва ще съм благодарен да сподели. Приятен ден!
  23. Преди филтъра от към двигателя нали
  24. Мислех си дали не може да се сложи допълнителен възвратен клапан някаде по трасето.
  25. На климатроника можели да се провери каква температура дава датчика,и кой канал?
×
×
  • Create New...