Jump to content

radu81

Members
  • Мнения

    36
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от radu81

  1. Благодаря момчета за подсказването, но това е човек който си прави неговата кола, и едва ли ще му се занимава и с моя душегуб! Продължавам да търся майстор,който успешно да я поправи!
  2. Здравей колега!

    Ситуацията с моето Ауди е следната след лек удар в десния фар и  капака опря в ремъка и прескочиха няколко зъба,докарахме я с репатрак на един паркинг смених ламарините, но проблема с мотора не е отстранен не мога да се доверя на "пишман" майсторите в Русе дето те ме питат какво да правят.

    В един сервиз я бяха отворили със свалена предница без антифриз всичко разкачено и ме викаха да я "чуя"

    Резултата беше ужасяващ!

    Сега искам майстор,който да я поправи или да намери мотор друг и да го замени.Ти за кой сервиз имаш предвид?Мисля че обиколих повечето!

  3. Здравейте колеги! Моля за информация за майстор,който може да отвори и затвори успешно 2.5 ТДИ ! След лек инцидент(удар) в предницата,капака опря в ремъка и прескочиха няколко зъба. Смених всички ламарини,купих си по-нова кола,но тази сърце не ми дава да я дам за части и реших да я правя. Колата е S-line и супер запазена и реших да я върна към живот! Моля дайте съвет за майстор който да поправи мотора,или да го замени с друг! По принцип съм от Русе,но карам колата с Репатрак , ако се наложи и на 300 км стига да е сигурен човек. Ще Ви бъда благодарен за помощта. Поздрави на всички
  4. Мерси ogip точно.... и аз го реших-ще са 17 цола,а относно разхода аз от мойта съм доволен за чуствителните има Поло 1.0 12v...
  5. Мерси колега..тя за 185 коня все ще има сила да ги търкаля.Основния акцент исках да пада върху визията относно разхода не ме притеснява,а и понеже са свалени от друга с5,но с нормално окачване 1BA исках да ги сложа на моята.
  6. Здравейте Колеги! Искам да питам някои слагал ли е А6 С5 Aвант със заводско спортно окачване 1BE Джанти 18 с гуми 235 /45? Влизат ли? И има ли вариянт да опират,че съм си харесал едни 18-ки,ако не стават да си търся някъкви 17-ки! Благодаря за отговорите!
  7. Очаквам нова среща на русенци! А между другото съм на разположение на всеки,който иска да си полафим и обменим мнения,защото и аз имам много въпроси
  8. Здравейте колеги! Искам да споделя една статия на Autobild.de за 2.5 TDI V6! Заглавието е: Седем автомобила, които са готови за вечността! Верен спътник Но този Passat 2.5 TDI има проблеми с разпределителните валове Боже мой! Не е нормално след 50 000 км да се сменя съединител, а след 150 000 км – целия автомобил. Поне така смята Габриеле Гуидони (32) от Южен Тирол, който шофира Passat 2.5 TDI. Шофиращият много Гуидони закупил своя V6 TDI през 2003 година. 602 583 км и 9 години по-късно той може да направи разносметката, че това е било добро решение за планинските пътища на Южен Тирол. Добрите впечатления се помрачават единствено от двукратната смяна на разпределителните валове (при 204 000 и още веднъж при 376 000 км). Първият съединител издържал 480 000 км – чудесен резултат за развиващия висок въртящ момент V6. Габриеле Гуидони няма намерение да продава своя Volkswagen. „Passat е стабилен и надежден. И не ме разочарова”, казва фенът на Volkswagen. + Много добри динамични характеристики при нисък разход на гориво, спокойна работа, издръжлива техника (V6 TDI) - Износващи се разпределителни валове, на всеки 120 000 км се налага смяната на двата ангренажни ремъка и водната помпа Оценка V6 TDI е икономичен и мощен. Твърде често обаче се повреждат цилиндровите глави и разпределителните валове, а на всеки 120 000 км се налага и скъпата смяна на ангренажните ремъци. Ето и линк към статията! http://autobild.bg/%D0%A1%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BC-%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%B0,-%D0%BA%D0%BE%D0%B8%D1%82%D0%BE-%D1%81%D0%B0-%D0%B3%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%82%D0%B0/a7337
  9. Точно-мерси колега миналата зима се спомина ГНП то и докато го отремонтираме една седмица палих сутрин с обезвъздушаване мамата ми се .....като внимавам да не изгори като остане без нафта помпата .Що теми изчетох и що клипчета изгледах покрай тая кола.
  10. Мотора е проверен тече само от там. Филтъра е единственото нещо което не съм сменил по този мотор.Ама то и аз рядко я карам 20 км за седмица,но понеже ще се прави скоро едно или две пътувания до Немско искам да си е ок. Този майстор,който търся искам да оправи теча и да смени този филтър. Просто досега нe намирам точният майстор в града. Иначе колата е проверена,цялостно обслужена и чипосана във Варна от Иво-Ifidik,но не мога да я карам за всяко дребно нещо до там! Ще търся все ще излезе нещо при нас.Ако не я захващам сам да я мацотя Цитиране на предходно мнение!
  11. Да точно колега мерси! Аз понеже не съм го правил и не смея да бърникам! Едно време правих основен ремонт на Москвича,ама на Аудито не смея да вдигам капака. Второто е търсих силикон,намерих само червен. Бих се радвал да я закарам на човек,който разбира. Цитиране на предходно мнение!
  12. Благодаря колеги! Кода на мотора е AFB,най-обичания ! Колата е тотално обслужена заедно с всичките подгревни свещи преди 5 хил.км. Масло пролизва много малко,но ме дразни защото се събира на кората отдолу и ми капе в гаража. Имаше колега,който правеше тези опръстени и не се налагаше смяната на целия капак,но отдавна не си вдига телефона. Ще е радвам ,ако имате ваш майстор,при който си карате и сте доволни да споделите!
  13. Колега имам теч на масло околко 2те дюзи на левия капак. Видях,че колеги са отстранили проблема със смяна на опръстените без да сменят целия капак. Търся майстор,който му е ясно това,а не като последния,който мен ме пита какво да прави!!! Имам също и една дразнеща вибрация на празен ход,и след всички изчетени подобни теми стигам до заключение,че симпомите са тампон на двигателя. Ей,такива дребни неща за отстраняване! Колата е S-Line супер запазена,и досега инвестирах много пари да отстраня всички недъзи на 2.5ТДИ,искам да отстраня всички дребни нещица.
  14. Супер много ме е яд!!! Очаквам нова среща на русенци! А между другото съм на разположение на всеки,който иска да си полафим и обменим мнения,защото и аз имам много въпроси . Че съм изпаднал в процес на търсене на майстор,който да не гледа 2.5 ТДИ като космическа ракета и още не успявам да намеря такъв.
  15. Момчета хайде да си чукнем среща някой ден в удобно за вас време? Да обсъдим нашите машинки!
  16. Здравейте искам да открия колеги с Ауди С5,2.5 TDI в Русе! Има ли такива мазохисти останали като мен в Русе? За обмяна на мнения и информация и решаване на най главния проблем-Липсата за истински добър сервиз и майстор в Русе! Извинявайте ако съм качил темата на грешното място,ако е така админа да я премести. Поздрави на всички фенове на АУДИ!
×
×
  • Create New...