Jump to content

ivo1972

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от ivo1972

  1. Моето Ауди е същото със същия проблем А4 AFN 1998 г. педала на газта НЕ реагира.На диагностика дава датчик на положението на педала на газта. Също имам и още едно за части но днес си играх час и половина и нямам достъп до болтчето. Мисля че е не възможно да се отвие, а не ми се свалят педалите за да сменя този потенциометър. Ако може някой да даде съвет за демонтаж/монтаж на този потенциометър за положението на педала на газта. Не мога да повярвам че за да го смениш , трябва да сваляш - кормилен прът, серво и след това конзолата с педалите. Ако някой го е правил ще съм благодарен да сподели. А също така и каква е главата на болтчето.
  2. Аз имам същия проблем А4 AFN 1998г. А имам още едно Ауди за части. Някой може ли да каже какво представлява този потенциометър или датчик за положението на педала на газта, за да си го сменя.
  3. Благодаря на колегата krasitt който от разстояние ми помогна и си оправих колата и то само с един кламер и вълшебната дума за майката.
  4. Има имобилайзер , не знам дали е пипан. Колата работи перфектно само мигането на лампата ме дразни, че не може да се прочете. Ако е имобилайзер би трябвало да не пали според мен Има имобилайзер , не знам дали е пипан. Колата работи перфектно само мигането на лампата ме дразни, че не може да се прочете. Ако е имобилайзер би трябвало да не пали според мен
  5. Последния който не успя е с оригинален кабел и мн.добър софтуер. Има някаква причина по кабелите.
  6. Притеснява ме че никой не може да се свърже с двигателя. Ако се появи проблем няма да прочетат грешката. Иначе не ми пречи че мига щом върви прилично. И не знам кой може да я оправи с разбиране а не да се учи на нея
  7. Здравейте колеги. Имам следния проблем който не мога да реша. Имам същия А4 В5 1.9 110 к.с мод.AFN и не може да се прочете грешка от двигателя. Свързват се с всички други системи но с двигателя няма връзка. Кабелите около ГНП имат интервенция , но така е купена. Колата вървеше и върви нормално но лампата на подгр. свещи минута след запалване мига а свещите са мерени и работят.
  8. ivo1972

    B5 1.9 TDI 110

    Да попитам някой който знае. Мотора ми е 1.9 110к.с АФН . В каталозите по сайтовете за ангренажен к-кт има два вида за този двигател. С една ролка и с две ролки и разлика 50 лв. Как да разбета кой да купя
  9. Благодаря утре ще го разглобя а дали и при мен е с #213 защото си имам и предни чистачки и фарове
  10. Здравейте колеги. От 3 дни съм собственик на А4 1.9 TDI 110 AFN (комби). Задната чистачка не работеше. Разглобих я с надеждата да е клеясала но уви. Като подам принудително ток на моторчето , няма проблеми с механиката. Установихме (с ел.техник) , че е платката до самия механизъм. Прибрах се в къщи и реших да направя мост и да изолирам платката , но нали съм "голям майстор" и дадох нещо на късо. Та след тази история взех едно работещо моторче но .......... НЕ. Прецакал съм нещо и не е бушона. Дали има реле за задната чистачка или някъде по ключа ще да е проблема?
×
×
  • Create New...