Jump to content

zorko93

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от zorko93

  1. zorko93

    Странен шум ауди 100

    Имам и скъсана шпилка от предната страна долу където съм го заградил с червено на изпускателя.
  2. zorko93

    Странен шум ауди 100

    Имам кабели на свещите за смяна тия дни ще ги сменя друго чудно нещо е че преди да загрее като му давам гас да форсирам падат оборотите и след секунда почва да се форсира а като загрее не го прави.
  3. zorko93

    Странен шум ауди 100

    ето го и видеото малко неможе да се различи къткането на видеото не се чува иначе сякаш е дизел ама от там се чува цъкането и клапаните се чуват ама това къткане нямам идея ? Работата за притеснение ли е ?
  4. zorko93

    Странен шум ауди 100

    Ще го запиша с телефона и ще го кача
  5. Здравейте колеги. Имам запитване значи мотора е 2.6 ауди 100 и като си върви на обороти е тих и се чува едно къткане от време на време в интервал от 3 до 4 секунди сякаш клапан кътка то не е точно чаткане ами кътка ?
  6. Здравейте колеги имам въпрос. Къде ще ми излезе най удачния вариант да си поставя ГИ на ауди 100 2.6 мотора ? Съотношение цена / качество ? за регион Стара Загора?
  7. Здравейте колеги. Имам едно запитване , какво означава когато съединителят ми отделя в последните 5 - 6 сантиметра горе от хода на педала на съеденителя ? И когато го натискам се чува едно виене ?
  8. Здравейте колеги. Имам въпрос , значи когато запаля колата датчика за налягането на маслото ми показва 5 бара а когато загрее пада на 3,5 колата е ауди 100 2.6 в6 ц4 има ли нужда от притеснения ?
×
×
  • Create New...