Jump to content

Impheatuss

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi A3

Impheatuss's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Сигурно има нещо ама като не разбирам и трябва на майстор пак да я карам .... Цитиране на предходно мнение!
  2. И на мен така ми казаха обаче ,като ги съединя и по-трудно пали .. Да не би да няма достатъчно ток като е пуснато това и затова да пали по-кофти ? Цитиране на предходно мнение!
  3. Мнения някакви има ли ?
  4. http://alfa.kachi-snimka.info/vij.php?id=rgh1434177944u.jpg
  5. Това ми е 1-вата кола и искам да попитам за какво служат 2-те букси под пластмасовата кора до филтъра,които е под чистачките ? Като я купих и едната беше закачена т.е. долната,а горната е откачена.След като я закачих и колата започна да пали по-трудно,а като е откачена пали от раз.Един уж ел. техник по колите ми каза,че била за подгряване на водата на пръскала.Възможно ли е да е за това или е за друго ?
  6. Джантите са тип телефонна шайба и са 15 цола.Номера е 8L0 601 025 d
  7. Търся си само капачката на тази джанта където съм качил снимката не цяла джанта ...
  8. Здравейте колеги!Тъй като ми взеха едната капачка и реших да потърся при вас.Трябват ми 1-2 капачки за металните джанти.Ако някой има излишна нека да пише да се разберем за цена и адрес за доставка.Мерси предварително.
  9. Видях,че заден десен калник отгоре е вдлъбнат леко и нещо взе да ме отказва ... Цитиране на предходно мнение!
  10. И на мен твърде хубава за да е истина ми се струва.. Затова реших да попитам как ви се струва и на вас. Цитиране на предходно мнение!
  11. За 1-ви път ще се сблъсквам с Ауди А3 и не знам точно какво да гледам.Ако може дайте мнение как ви се струва ? Дали си заслужава да се види?Благодаря предварително. http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11431102452622182&slink=9ku5a2
×
×
  • Create New...